Zawody Bjj - Poznań - 26 Luty '05
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
dlaczego nie widze nikogo z warszawy na pierwszym miejscu...
gdzie podzialo sie nazwisko Leszka, Marka, Pawla M, Adama i jeszcze kilku chlopakow.
wiem, ze moj faworyt Lukasz P ma bardzo ciezka kontuzje i to go tlumaczy, ale reszta?
zadam wyjasnien...
i jeszcze slowko do Szanownego Kolegi Z Miasta Szczecin Michala M. - Kolega z Krakowa jest Kolega z Gdyni i pozdrawiam, go , poniewaz mialem przyjemnosc z nim trenowac.
szczegolne pozdrowienia dla mojego pogromcy z zeszlego roku Roberta Siedziako.
Pawel
Murzynie,
Nie bylo mnie tam bo czekam na ciebie na gwardii od paru tygodni bo mi obiecales "30 sekund" ale cos nie przychodzisz ostatnio....gdzie ty sie znowu podziales? czy wrociles do NY przypadkiem? :wink:
Pawel
Napisano Ponad rok temu
robert siedziako vs bardzo dobry zawodnik z wloclawka (bodajze kuba)
bagi w finale
krakow & szczecin
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
duze wersje sciagnij z www,pozniej wiecej bo ide do tzw BUDY :
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Ciutkę brakło, to fakt... Fajnie się Yama drze, hehehe.to mi sie podoba , chociaz dzwigienki tam nie wyciagnales z tego co pamietam ,ale dramatyzm jest
"Oooooooooooooosssssssstrooooooooooooooooooooooooooo!!!!"
Daj mi jeszcze to z łapką w górze, niech się nacieszę ( te z wypiętym dupskiem są zdublowane ). :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ciutkę brakło, to fakt... Fajnie się Yama drze, hehehe.to mi sie podoba , chociaz dzwigienki tam nie wyciagnales z tego co pamietam ,ale dramatyzm jest
Daj mi jeszcze to z łapką w górze, niech się nacieszę ( te z wypiętym dupskiem są zdublowane ). :wink:
To ciagle darcie zapadlo mi najbardziej w pamiec....szczegolnie jak walczyl Bagi...ciagle ten glos... :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Ha ha ha... Dokładnie. Jedna ze śmieszniejszych rzeczy jaka mi utkwiła z tych zawodów. Na walce naszego zawodnika też mu pomagał swoimi rykami.Ciutkę brakło, to fakt... Fajnie się Yama drze, hehehe.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dlaczego nie widze nikogo z warszawy na pierwszym miejscu...
gdzie podzialo sie nazwisko Leszka, Marka, Pawla M, Adama i jeszcze kilku chlopakow.
wiem, ze moj faworyt Lukasz P ma bardzo ciezka kontuzje i to go tlumaczy, ale reszta?
zadam wyjasnien...
i jeszcze slowko do Szanownego Kolegi Z Miasta Szczecin Michala M. - Kolega z Krakowa jest Kolega z Gdyni i pozdrawiam, go , poniewaz mialem przyjemnosc z nim trenowac.
szczegolne pozdrowienia dla mojego pogromcy z zeszlego roku Roberta Siedziako.
Pawel
Murzynie,
Nie bylo mnie tam bo czekam na ciebie na gwardii od paru tygodni bo mi obiecales "30 sekund" ale cos nie przychodzisz ostatnio....gdzie ty sie znowu podziales? czy wrociles do NY przypadkiem? :wink:
Pawel
sie ma Pafciu...
pisalem do ciebie na maila, na gg, probowalem wysylac przywatne wiadomosci na forum, ale administrator zabronil mi wysylac przywatnych wiadomosci...
niestety nie moglem przyjsc w poniedzialek. teraz jestem w ny. i tyle... przyslij mi swoj adres, bo chyba ten co mam nie dziala...
pawel
Napisano Ponad rok temu
Piotr Bagiński - Berserkers Team Szczecinco chwila wyczytywali : ... Baginski Sarmatia
Łukasz Bagiński - Sarmatia
Napisano Ponad rok temu
Mówisz o tym że powinno być więcej kolorowych pasów ale taka jest prawda że nie ma kto nadawać tych pasów... Mamy w naszym kraju dwa brązowe pasy ale przecież nie będą jedździć po to do każdego miasta żeby nadać komuś pas, a ludzie, którzy zasługują na inny pas nie zawsze mają pieniądze żeby iść na seminarium czy gdzieś, gdzie będą mogli dostać to na co zasługują...:[/quote]
Ja myślę ze jesli ktoś ma kasę by trenować i płacić nie rzadko 100zł za miesiąc czemu nie załatwi 50zł na seminarium. A jeśli semnarium kosztuje więcej to nie rozumie czemu trener bierze taką kasę za nadanie pasa mimo to że przez 3-4lata chodzę i płacę za treningi niemałą kasę.
[quote]Moim zdaniem jeśli ktoś myśli że pownien mieć wyższy pas to źle myśli bo trener jest od tego żeby stwierdzić czy zasługujemy na wyższy stopień czy nie, a nie my sami.
Pozdrawiam :wink: [/quote][/quote]
Ile razy było tak że terener wyznaczał na pasy, a osoby się nie zjawiały lub niechciały ich otrzymać.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kimura link:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-