No to luz, jezeli to prawda. :wink:Na moje rozumienie: Masz zgode rodzicow, mozesz startowac z doroslymi.
Zawody Bjj - Poznań - 26 Luty '05
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ok. bardzo dobrze że nie ma kat. dla juniorów tylko dajcie nam wystartować ze starszymi. Myślę że jest wiecej osób które nie są pełnoletnie, a chcą wystartować normalnie w swoich kategoriach.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czy już wiadomo czy młodsi też bedą mogli powalczyć??
Napisano Ponad rok temu
zawody wnet wiec od jutra trzaby sie za kondyche zabrac 8O
to tymczasem.
Napisano Ponad rok temu
Uważam, ze powinna zostać utworzona osobna kategoria dla juniorów np: -70kg i +70kg ,juniorzy nie powinni walczyć na zawodach z seniorami.
jabu oczywiscie, ze chcielibysmy dac wszystkim wystartowac, ale to zalezy do frekfencji starszych zawodnikow, jesli przyjedzie tyle osob co w zeszlym roku to naprawde ciezko wcisnac jeszcze gdzies juniorow.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
powiem wam tak za taka cene bylaby to zwykal szmatka z nadrukiem, wiec mialaby wartosc sentymentalna tylko. nie ma co robic kichy, dobra koszulka to okolo 50 zl, na zawodach jednak nie bedzie takich malo czasu i ciezki do zbadania popyt
co do jakości koszulek to Kocyk ma rację. Swoją drogą Kocyk-dezwij się, jeśl iszybko dałoby się opracować hasło zawodów na koszulki to szybciutko zrobimy mały wywiad i jakieś koszulki by się zrobiło. jakieś -czyli fajne i dobre
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam. :wink:
Napisano Ponad rok temu
tak zgadzam sie z toba bjj staje sie coraz popularniejsze i jets coraz więcej chętnych do ćwiczenia w tym juniorów.Na lidze już od pewnego czasu są juniorzy w kat. -60 , -70 i +70 kg do lat 18 włącznie i wiem że nie jest tych juniorów mało i myślę że oni też gdyby dosali szansę od organizatora to by przyjechali z przyjemnością na te zawody.
Pozdrawiam. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
moze nie każdy ma internet albo nie każdy zna to forumpisalem, zeby zglaszali sie zainteresowani startem juniorzy, aby miec ogolne pojecie o ewentualnej liczbie chetnych, jak narazie odezwalo sie oklo 4..
Napisano Ponad rok temu
Kocyk, czy możesz wkońcu odpowiedzieć czy osoba ponieżej 18 roku jeżeli sie zgłosi ze zgodą rodziców będzie mogła wystartowac w swojej kat. ze starszymi??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
co z tymi badaniami lekarskimi bo czas nagli??
Napisano Ponad rok temu
Jesteś pewien że z dorosłymi byś dał rade? :? Jednak troche byśproblemów miał. Faktycznie... Lepiej by było gdyby storzono grupe juniorów.ja w ostateczności też wystartuje ze starszymi zgode dostanę od rodziców ale wolałbym juniorów.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Podstawy BJJ
- Ponad rok temu
-
CZY JEST BJJ W GLIWICACH ????
- Ponad rok temu
-
Pytanie o technikę walki "pod spodem"