Nowosci od MOD-a
Napisano Ponad rok temu
Bashara ma za soba 11 lat profesjonalnego nurkowania w armii kanadyjskiej , i przypuszczam ze wie co jest lepsze czy gorsze jako narzedzie w tym co robi.
Nie rozumiem dlaczeg otak iproblem widzicie z przecieciem pianki . raz ze to i tak mokry skafander , dla dlaczego mial by ta pianke sobie ktos przecinac ( to jak noszac noz mialbys stracha o wyciagnac coby sobie koszulki nie pociac).
Same rozwiazanie szlifu XS1 to jak dla mnie revelacja , i jeszcze nie spotkalem czegos takiego
Tu znajcie dokladniejsze zdjecie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak dla mnie to pianka nie problem, ja o jackecie pisalem. W tym to bym sobie wolal nie zrobic dziury.Nie rozumiem dlaczeg otak iproblem widzicie z przecieciem pianki . raz ze to i tak mokry skafander , dla dlaczego mial by ta pianke sobie ktos przecinac ( to jak noszac noz mialbys stracha o wyciagnac coby sobie koszulki nie pociac).
A druga sprawa to to, o czym uwak wspomnial, pod woda czasem jest bardzo malo czasu, albo bardzo malo miejsca i lepiej miec cos, przy czym mniejsze bedzie prawdopodobienstwo, ze sie tym czlowiek podziurawi, albo sprzet.
Napisano Ponad rok temu
Dzięki za nową wiedze
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Do nurkowania stosuje sie glownie powietrze. Przy zaworach nie ma ZADNEJ sruby regulacyjnej, ktora mozna/trzeba regulowac wkretakiem... :roll:
Trzy dni temu rozmawialem z Jimem Ray'em (na IWA w Norymberdze),
powiedzial, ze XSF-1 zostal pomyslany jako kompilacja noza bojowego z nurkowym.
Podobno penetracja XSF jest lepsza niz Mark V ATAC ?!?!
Na mnie szczegolnego wrazenia nie zrobil, no moze z wyjatkiem ciekawego szlifu.
Za to Nightwing baardzo fajowy. Choc niestety nie ma posrod trzech produkowanych
wersji plain edge.
Mieli jeszcze na stoisku prototyp malego backupa projektu Janicha - wygladal ciekawie, podobno w przyszlosci na byc w MOD wiecej jego konstrukcji.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Endura, czy Goddard ? Doradźcie...
- Ponad rok temu
-
Spyderco Military i rdzewiejaca kulka
- Ponad rok temu
-
Nowe DUŻE kydexy
- Ponad rok temu