Nowe DUŻE kydexy
Napisano Ponad rok temu
Pierwszy do Chris Reeve Jereboam, przeznaczony do troczenia do plecaka (dużo nitów po obu stronach):
A tu do Busse Natural Outlow. Przeznaczony do pasa, ale także z powodzeniem można do "przyteklokować" gdzieś na biodrze do oporządzenia a linką udową dowiązać tak, aby odpowiednio się trzymał. Rozstaw nitów dobrany tak, że można nosić go też pod kątem:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wiesz, wkładasz nóż do pochwy i w nic się nie musisz bawić, a wilgoć sobie sama ładnie paruje.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
spoko foto.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No wiesz, jakoś mnie to nie dziwi, bo noże są nieźle wypasione... jakby nie patrzeć...Piter, sorry... bardziej mi sie noze podobaja niz te kydexy...
Napisano Ponad rok temu
noże ........ ech ....... każdy widzi .....
Napisano Ponad rok temu
A tu do Busse Natural Outlow. Przeznaczony do pasa, ale także z powodzeniem można do "przyteklokować" gdzieś na biodrze do oporządzenia a linką udową dowiązać tak, aby odpowiednio się trzymał. Rozstaw nitów dobrany tak, że można nosić go też pod kątem:
Nieomieszkam sprawdzic :)
Martinator
NO w drodze...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wolę już, żeby kąpał mi się na deszczu niż taplał w takiej solance własnej produkcji ...
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Teraz ma już na prawdę bliskoMartin to twoje NO juz chyba 2 miesiace jedzie do ciebie, mam nadzieje, ze jak bedziemy cos montowac za jakis tydzien to juz bedziesz mial
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
SOG Flash II
- Ponad rok temu
-
Jaka długość trzpienia?
- Ponad rok temu
-
nożowe akcesoria
- Ponad rok temu