Raczej zegarki dla frajerów.http://www.zegarki.krakow.pl/kolekcja.php?id=pro&nrk=1 ---> trochę o IWC. Po lewej - inne ciekawe zegareczki...
Tissot XL
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wypas - zegarek za 70 tyś. i wodoszczelnośc na 30m :roll:
przeciez w tej kategorii nie jest to wyznacznik klasy zegarka :roll:
Napisano Ponad rok temu
Przy takich kwotach powinien mieć to jako "dodatek", z sikorem za tyle baniek nie moża prysznica wziąść, ja pie....przeciez w tej kategorii nie jest to wyznacznik klasy zegarka :roll:
Napisano Ponad rok temu
Uzytkowe to raczej za bardzo nie sa - to taka bizuteria. Poza tym mozna miec 2 zegarki - jeden na sportowe wypady drugi na spotkanie prezesow w wytwornej restauracji...
Napisano Ponad rok temu
adrośc - strasna re :nie:Raczej zegarki dla frajerów.http://www.zegarki.krakow.pl/kolekcja.php?id=pro&nrk=1 ---> trochę o IWC. Po lewej - inne ciekawe zegareczki...
Napisano Ponad rok temu
Masz na myśli że zazdrość straszna? no oczywiście, tylko skąd o tem w temacie o zegarkach?adrośc - strasna re :nie:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Moje marzenie:
Takie cus ino lepiej na czarnym pasku.
ew.
Wot, moj gust.
Tissot - jedyny w miare realny z tych takich deluxe powiedzmy. Moze kiedys...
Napisano Ponad rok temu
Seiko Black Monster.
Napisano Ponad rok temu
Citizen ProMaster Diver's... bardzo przyzwoity mechaniczny zegareczek, który na pewno nie boi się głębokich zanurzeń (ISO 200m tested):
A jaki masz dokładnie model? Można prosić fotkę w dzień?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A jak restauracja bedzie na powietrzu koło basenu i nawalony gośc cię do niego wepchnie. Ciekawe ile kosztuje naprawa zegarka za 70 patoli. :roll: To fajnie, ze sie nie spóźnia itp, ale to tak, jak by do s-klasy zamonotwać silnik gażnikowy 4-garowy 75 km. No przecierz zawieszenie ma miód, jedziesz jak na latającym dywanie, a poza tym masz w garażu jeszcze ferrari, co ma 600 rumaków pod maską. To czemu te 600 koni nie można zamontować do s-klsay? Czemu nie można w zegarku za 70 tyś zrobic numeru co jest w zegarkach za 300-400zł?Uzytkowe to raczej za bardzo nie sa - to taka bizuteria. Poza tym mozna miec 2 zegarki - jeden na sportowe wypady drugi na spotkanie prezesow w wytwornej restauracji...
Napisano Ponad rok temu
A jak restauracja bedzie na powietrzu koło basenu i nawalony gośc cię do niego wepchnie.
W tym wypadku kupuje się drugi. Chyba nie przypuszczasz, że na taki zegarek ktoś zbiera pieniądze i kupuje odmawiając sobie jadła, napoju etc.
Napisano Ponad rok temu
.....
stary...wiem ze dla niektorych to jest trudne do wyobrazenia ale facet ktoregostac na taki zegarek zarabia taka forse ze w tej sytuacji zaklnie i po prostu wyciagnie drugi podobny z ze swojego Jaguara.....
Napisano Ponad rok temu
Post przy okazji w knajpie publikowany ale tutaj jest jego prawowite miejsce:
Moje marzenie:
Takie cus ino lepiej na czarnym pasku.
Mam coś podobnego :-) Szafirowe szkiełko to jest to....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A jeśli chodzi o mój zegarek marzeń to z pewnością dowolna Omega Speedmaster (np. seria Broad Arrow wydaje się bardzo milutka ) albo coś od Breitlinga właśnie z serii Aeromarine.Pozatym jest jeszcze Panerai, Tag Heuer, Sinn.... szkoda, że ceny powalają Prędko sobie czegoś takiego nie sprawie, ale za kilka lat.... kto to wie :wink:
I jeszcze jeden zegareczek dla przykładu.... Breitling Bentley GT:
I zobaczecie sobie tą stronkę [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
okulary przeciwsłoneczne
- Ponad rok temu
-
Impregnacja odzieży taktycznej
- Ponad rok temu
-
Maxpedition... jest dealer w Polsce!
- Ponad rok temu
-
Toole
- Ponad rok temu
-
gore tex z demobilu
- Ponad rok temu
-
chinska "inova X5" za 13 pln ???
- Ponad rok temu
-
Porównanie Leatherman Wave i Charge Ti - długie :)
- Ponad rok temu
-
Latarkowe nowości na SHOT
- Ponad rok temu
-
Azjatycka latarka z 3W Luxeonem
- Ponad rok temu
-
tactikka
- Ponad rok temu