Piątkowe słoneczko...
Napisano Ponad rok temu
Jumbo mam nadzieję, że się nie będziesz zły, że się z takimi fotkami do topicu wbijam... znów się nudziłem
Napisano Ponad rok temu
MASZ FOTKI NA KTÓRYCH LEPIEJ GO WIDAĆ?
Napisano Ponad rok temu
Ale fotki stare i nie za ciekawe. Zrobione jak nożyk był nowy. teraz troszkę rys przybyło :wink:
Napisano Ponad rok temu
Piekny nozyk.
Napisano Ponad rok temu
kurcze ten Timberline Lightfoot od jakiegoś czasu za mną chodzi ...
No i za mną też.. Swojego czasu coś się nawet chciałem o nim na forum dowiedzieć, ale jakoś tak słabo z informacją było...
Może mało jest posiadaczy. Prośba, jak ktoś może, to niech coś więcej o nim napisze.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Szukaj na stronie takiego jednego sklepu ze stolicy....
Jumbo, poszukałem i znalazłem:
"Przykładem tego może być model Mini Pitbull (drugie zdjęcie od góry)"
Tyle... Nota bene lokalizacja zdjecia niewłaściwie podana, powinno być chyba "szóste od góry (lub od dołu, na jedno wychodzi akurat).
No i zakładajac, ze Mini Pitbull i T.Lightfoot to ten sam nóż. Z różnych zdjęć tak by mozna podejrzewać, ale o to też kiedyś pytałem i nie udało mi się nic dowiedzieć. Ale może kiedyś...:-).
Napisano Ponad rok temu
Jumbo, poszukałem i znalazłem:
"Przykładem tego może być model Mini Pitbull (drugie zdjęcie od góry)"
Czy ja pisałem o nożu Mini PitBull? 8O
Czy też o Timberline Vallotton Linerlock..... :roll:
Napisano Ponad rok temu
Nie pamiętasz , o czym pisałeś??
Napisano Ponad rok temu
Właśnie o tym drugim
Nie pamiętasz , o czym pisałeś??
Hmmm, ja pisałem o Timberline Vallotton Linerlock, a Ty dajesz cytat o innych nożach. O co Ci chodzi?
Napisano Ponad rok temu
No i za mną też.. Swojego czasu coś się nawet chciałem o nim na forum dowiedzieć, ale jakoś tak słabo z informacją było...
Może mało jest posiadaczy. Prośba, jak ktoś może, to niech coś więcej o nim napisze.
chyba jednak Krętacz pyta o Timberline Lightfoot mini pitbull, przynajmniej ja o niego pytałem...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
chyba jednak Krętacz pyta o Timberline Lightfoot mini pitbull, przynajmniej ja o niego pytałem...
No dokładnie!
Jak namieszalem, to sorewicz jestem , (może być, sama nazwa wskazuje na taką ewentualność :wink: ]
Chodzilo mi o to najmniejsze na fotkach z fixed'ami. W którymś sklepie (polskim) chyba się to nazywa Timberline Lightfoot. A na stronie firmowej znalazłem nazwę Mini Pitbull. A wygląda mi to na to samo, to między innymi chciałem ustalić. No i jak już wiadomo, (mam nadzieje) o co mi chodziło, to ponownie proszę o jakieś parę zdań na temat.
Jeszcze raz przepraszam za zamieszanie, zwłaszcza Jumbo, którego niecnie posądziłem o ...tego, no.. na A..zresztą, nie pamietam. Pozostaję z szacunkiem :-) .
Napisano Ponad rok temu
Ten mały nóż, to jak najbardziej MINI PIT BULL - Greg Lightfot Designed.
Stal AUS-6 nierdzewka.
Produkowanuy jako plain i combo.
Okładziny z zytelu.
Długość całości - 185 mm
Na pochewce kydeksowej przekłądany klips, więc nóż można nosic ostrzem w górę, bądź w dół.
Nożyk bardzo sympatyczny, chociaż lepiej mi w ręce leży Steve Ryan Plan B. Albo mi się wydaje.
Napisano Ponad rok temu
Wspaniale zdjecia!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Benchmade 710HS AXIS LOCK McHenry&Williams (dużo zdjęć!)
- Ponad rok temu
-
Col Moshin po małej amputacji...
- Ponad rok temu
-
LOCO - suplement
- Ponad rok temu
-
Do posiadaczy LaGriffe
- Ponad rok temu
-
nareszcie mam swoj czolg