Maxpedition... jest dealer w Polsce!
Napisano Ponad rok temu
Maxpedition będzie miał za chwilkę autroyzowanego dealera w Polsce! :twisted:
Krótko mówiąc szef Maxpedition gadał w zeszły weekend na SHOT Show z kilkoma firmami nożowymi (w tym ze Striderem i Tonym z MT) i kombinował, kto może porządnie reprezentować tą markę w różnych krajach Europy, także w Polsce. No i parę dni temu dostałem email z Maxpedition, czy bym się nie podjął tego zadania... no i czy mogłem powiedzieć "nie" będąc sam fanem tego sprzętu?
Sprawy są już poważnie klepnięte, dlatego spokojnie mogę o tym pisać. W ciągu około tygodnia będę skłądał pierwsze zamówienie. No więc pytam (absolutnie niezobowiązująco, bardziej jako wskazówka) co byście chcieli zobaczyć dostępne w pierwszej dostawie? Modele, kolory itp. Także włazić mi od razu na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] i piszcie tutaj, co wam sie podoba
Aha, ceny będą skalkulowane najwcześniej za tydzień i jak sądzę pojawią się u mnie na stronie. Także na razie nie ma co pytać o ceny... ale już niedługo, już bardzo niedługo.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mogłem poczekać jeszcze z tym FatBoyem, a kto wie czy w celu ugruntowania pozycji firmy na rynku polskim nie byłoby jakiś promocji cenowych :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Co bym chcial zobaczyc? Na pewno Fatboy S-Type Black...
Moze jeszcze niezobowiazujaco Keyper, Mini Rollypoly, jakis Wallet, Cocoon Pouch...
Wszystko black oczywiscie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
gratulacje...... a co nas interesuje ?
wszystko co jest czarne
mi po glowie juz od dawna chodzi albo fatboy/proteus
M1/M2 , no i oczywiscie..... ROLLYPOLY
Napisano Ponad rok temu
a tak najbardziej to M4 i M2 no i może kupiłbym troche klipsów Malice
Napisano Ponad rok temu
A ze sprzetu? Plecaki (glownie Condor i Falcon), troche "torebek na talie" (M-1, M-2, M-5, cos z modeli H), kilka versipack'ow (Proteus i FatBoy mile widziane w pierwszej kolejnosci) i kilka duPRLi typu Keyper, malice cilps, moze jakis portfelik...
Kolory? Glownie czarny, choc khaki i desert camo tez jest fajny 8)
No i koniecznie recki z fotkami ze wszystkich mozliwych stron, coby czlek nie kupowal w ciemno
Napisano Ponad rok temu
Myślę że latarkoholicy, strzelcy palni, nosiciele noży oraz multitoolów byliby na pewno zaineresowani #1411, #1412 # 1418 i 1419, zapewne najchętniej czarnymi. No i Fatboye oraz M1, M2 Mxx .
Napisano Ponad rok temu
Gratulacje Piter !!!
Jeśli o mnie chodzi, to moje typy to:
wrist pack M2 i M4 9 (czarne, zielone)
z plecaków vulture 3day (czarne, zielone)
no i jeszcze proteus versipack (zielone)
Napisano Ponad rok temu
modlmy sie zeby dolar dalej spadal... 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale jedno popre
czarny
zdecydowanie czarny
Napisano Ponad rok temu
Gratulacje Piter
Napisano Ponad rok temu
Gratulajce Piter
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mój koncert życzeń ogranicza sie do koloru oliv i kilku produktów z modeli:Maxpedition FatBoy Versipack - oliv ; Maxpedition H-2 Waistpack - oliv ; Maxpedition H-3 Waistpack - oliv ; Maxpedition M-1 Medium Waistpack - oliv ;Maxpedition M-2 Small Waistpack -oliv; Maxpedition M-4 Large Waistpack - oliv ; Maxpedition Proteus Versipack - oliv ; Maxpedition Falcon Backpack - oliv
Napisano Ponad rok temu
A ja ze swojej strony tylko jeszcze dodam, ze portfeliki Maxa byloby preznie sciagnac, taki eee.. Pugwallet zdaje sie.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Toole
- Ponad rok temu
-
gore tex z demobilu
- Ponad rok temu
-
chinska "inova X5" za 13 pln ???
- Ponad rok temu
-
Porównanie Leatherman Wave i Charge Ti - długie :)
- Ponad rok temu
-
Latarkowe nowości na SHOT
- Ponad rok temu
-
Azjatycka latarka z 3W Luxeonem
- Ponad rok temu
-
tactikka
- Ponad rok temu
-
Pasta do butów