Maxpedition... jest dealer w Polsce!
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
opisy i fotki na razie tylko na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ale to się zmieni jak wrócę z gór po 14tym marca.
Aha, tam gdzie jest "x" to znaczy, że jeszcze z tej dostawy zostało coś ze sprzętu tego typu. Ponieważ w międzyczasie troszkę dostałem wstępnych zamówień więc zostało to, co widać... część czeka na wysyłkę (a konkretnie na duże pudła do wysyłek) a część jest dziś od rana w drodze... także do kilku z nas tutaj W kazdym razie jeszcze są różne Versipack'i, Fatboye, są plecaki, M-ki, wallety, rolypolly itp. No i kilka drobiazgów. Następna dostawa wychodzi do mnie z Maxpedition za jakieś 2-3 tygodnie (czekam, żeby DevilDogi już przyszły).
Napisano Ponad rok temu
Przy sprowadzeniu bezpośrednio ze Stanów i to w dodatku ze zniżką zakupową - wyszła mi podobna kwota. Jak bym wiedział, że tak będzie (cena i czekanie) to bym sobie wogóle nie zawracał głowy i zamawiał u Piotra.
Napisano Ponad rok temu
Czarny M-1
Czarny Falcon
Czarny...
Czarny zdecydowanie pasuje do wszystkiego.
Napisano Ponad rok temu
Waistpack jest super!!!
Dzieki, Piter!!!
Napisano Ponad rok temu
Piter- jak z dostępnością i aktualna ceną Devildoga, Fatboya i M1? Będę to u Ciebie zamawiał- zresztą już maila wyslałem- jak zobaczysz to pierwsze a nie maila to pisz na pw :)
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] -> SKLEP -> MAXPEDITION
i ściągnąć arkusik
a cała sterta sprzętu już czeka
Napisano Ponad rok temu
Dobrze, że wynegocjowałś lepsze ceny bo ktoś z military.pl chyba uważnie czyta to forum i wprowadza do ich oferty różne cieszące się tu dobrą opinią sprzęty ;-) .
Czy wiesz już coś bardziej konkretnego na temat tego nowego asortymentu na sezon zimowy? :
Z czym wogóle się je te "gearslingery" ?
A jeżeli słusznie mi się wydaje że Jumbo jest większy od Fatboja, to szykuje się chyba następny hit sezonu :
A na naszym bazarze będzie sporo używanych Fatbojów do sprzedania kiedy Jumbo się pojawi ;-) .
Ja się chyba już ustawię w kolejce, bo Fatboj dla mnie trochę jednak za mały, a Jumbo to chyba byłoby dokładnie to czego potrzebuję! .
PS. No i mógłbyś rozszerzyć swój asortyment jeszcze o te fajne lexanowe flaszki Nalgene do kompletu (w kieszonce Jumbo). Niema w Polsce ich gdzie kupić, a naprawde są OK :-(
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Piter nie jest juz dealerem maxpedition. Poszukaj na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] :-)Chyba osleplem bo niewidze odnosnika w sklepie aby sciagnac cennik maxa 8)
Napisano Ponad rok temu
Piter nie jest juz dealerem maxpedition. Poszukaj na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] :-)Chyba osleplem bo niewidze odnosnika w sklepie aby sciagnac cennik maxa 8)
Lub w [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Toole
- Ponad rok temu
-
gore tex z demobilu
- Ponad rok temu
-
chinska "inova X5" za 13 pln ???
- Ponad rok temu
-
Porównanie Leatherman Wave i Charge Ti - długie :)
- Ponad rok temu
-
Latarkowe nowości na SHOT
- Ponad rok temu
-
Azjatycka latarka z 3W Luxeonem
- Ponad rok temu
-
tactikka
- Ponad rok temu
-
Pasta do butów