Turnieje Karate
Napisano Ponad rok temu
Sprawa organizacyja klubu i systemu szkolenia.W dodrych dojo KK uczy się pełny wypas no chyba,że ktos szkoli się tylko w wersji sportowej to niema rączek na jodan.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie słuchaj głupot KK ma się tak do WKF jak krowa do ogiera
He , he he to jest dobre , jeszcze tego nie slyszalem
Rzadko zgadzam sie z Karateka ale tym razem ma racje. :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak chcecie sobie startować w turniej z różnych stylów to polecam K1 lub walki w klatkach-hihi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co do turniejów to mam takie zastrzeżenie d oturnieju w Makroregionu zachodniego w ustcew chcą 50 zl wpisowego!!!!!!
Hm to po co ten PZK i zbieranie kasy za składki i egzaminy! zawsze myślałem,że was dotują 8) 50 zł to faktycznie lekka przesada i czysty zysk , gdyż organizator dostaje wsparcie samorządu czy jakiś sponsoring ,a jezeli tego nie ma to powinien się mocno zastanowić nad możliwościami organizacyjnymi, a by nie robic tego kosztem innych klubów i zawodników , którzy jeszcze muszą dojechać ,a Ustak jakoś nie jak ma się do zachodniej Polski.
Ps. ALE CHYBA NIE TYM TEMACIE KOLEGO ZACZĄŁEŚ TEN WĄTEK- przepraszamy wszytkich
Napisano Ponad rok temu
aUstak jakoś nie jak ma się do zachodniej Polski.
Ale właśnie tam odbywają się mistrzostwa!!!!!!!!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Co do turniejów to mam takie zastrzeżenie d oturnieju w Makroregionu zachodniego w ustcew chcą 50 zl wpisowego!!!!!!
Hm to po co ten PZK i zbieranie kasy za składki i egzaminy! zawsze myślałem,że was dotują 8) 50 zł to faktycznie lekka przesada i czysty zysk , gdyż organizator dostaje wsparcie samorządu czy jakiś sponsoring ,a jezeli tego nie ma to powinien się mocno zastanowić nad możliwościami organizacyjnymi, a by nie robic tego kosztem innych klubów i zawodników , którzy jeszcze muszą dojechać ,a Ustak jakoś nie jak ma się do zachodniej Polski.
Ze sponsorami jest cienko a dotacje tez nie zawsze i sa niewielkie. No to 50 zl. to nic wielkiego wiec nie przesadzajcie, Jak chcecie za darmo to do kuchni Sw. Alberta.
Napisano Ponad rok temu
Uważam,że MP,PP,MPJ MK powiny byc dotowane z tej kasy bo to dzięki cieżkiej pracy w każdym klubie karate mamy to co mamy ,a pasibrzuchy na nas tylko żerują nie dając nic w zamian dlatego w pełni popieram kolegów z shotokan, którzy walczą o uczciwośc w PZK
Napisano Ponad rok temu
A jak sa skladki to ile placi sie sie za start w zawodach ?
Opowiedz jak jest u was .
Napisano Ponad rok temu
A czy w waszej federacji sa jakies skladki czy wszystko jest za friko ?
A jak sa skladki to ile placi sie sie za start w zawodach ?
Opowiedz jak jest u was .
Ok odpisze Tobie jak podasz mi ile kosztuje wstąpienie do PZK wpisowe i składka ,a zrobie tak dlatego abyś miał pełny obraz sytuacji nie był nawiedzony i po ile kasowali od zawodnika na ostatnich MPJ
Ej Ty a co z tymi 800 000 złotych rocznie , gdzie sa
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
11.06.2005. organizuję Otwarty Puchar Cobra-kai zawody na zasadach knock-down szczegóły wysyłam na adres zwrotny zgłoszenia chęci udziału [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z tego co rozmawiałem z moim sesnei to twój turniej nie nie jest w zaintersowaniu klubów KK gdyż nie ma żadnego prestiżu ,a każdy wyjazd i pobyt to kasa.mało tego pod konice sezonu wszysyc pałzują w związku z matuarami i sesjami zaliczeniowymi 8) .
Trzeba troszkę popracować nad prestiżem i dobraniem terminu do szkolenia w klubach.
Napisano Ponad rok temu
A to ze znow Twoi zawodnicy beda walczyc ze soba ... no coz to juz w Oyamie nie ma wiecej zawodnikow ?
Przepisz sie do IKO JEDEN - bedzie full wypas / z zawodnikami tez / :twisted:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Gala BUSHIDO- 26.02.2005 Szczecin
- Ponad rok temu
-
Mała refleksja
- Ponad rok temu
-
KLUBY KARATE
- Ponad rok temu
-
Mecz Karate Kyokushin i Gala Sztuk Walki 30.01.2005
- Ponad rok temu
-
Jakie rękawice do Shidokan?
- Ponad rok temu
-
MP WKF Kalisz
- Ponad rok temu
-
Kyokushin vs WKO
- Ponad rok temu
-
Który z rodzajów karate jest według was najlepszy ???
- Ponad rok temu
-
Kata - Seipai
- Ponad rok temu
-
Mistrzostwa Świata Karate Kyokushin w kat. wagowych
- Ponad rok temu