mam lamerskie pytanka
rozglądam sie na wakacje za toolem
pytanie zadae do was bo ja nawet nei kumam po nazwach a na stronkach które znam ż noży tooli coś mało
po nazwie to kojarze wave tylko
więc jakbym mogł prosić to propozycje ze zdjęciami albo linkami gdzie to to bede wdzięczny
więc
cena - nie ukrywam że jaknajtańszy sie da - pomijam gówna zupełne.
używałem jednak jakiś czas gównianego topexa i nie był taki chujowy, więc skoro rok mi wystarczał to nie potrzeba mi jakiegoś super odjazdowego sprzętu za ogromną kase
najbardziej interesuje mnie ściągnięcie sobie na właśną ręke z zagranicy, ew. używany w dobrej cenie lub inne propozycje
prosiłbym jak znacie to od razu linka do strony skąd można zamówić
może ktoś wie co gdzie mają taniej (wiadomo że czasem sklep walnie sporo poniżej SRP problem tylko który)
no i ostatnie
wymagania
kombinerki, nie nożyczki, ostrze - jakiekolwiek w końcu i tak mam zawsze nóż więc może być ząbkowane, piłka do drewna może być, pilnik - może być choć nie wiem po co, nożyczki - niekoniecznie raczej,
koniecznie za to otwieracz do konserw, butelek no i klucze - najbardziej mi sie przydawały klucze (wymienne końcówki), śrubokręty itp.
oczywiście najlepiej jak bedą takie standardowe coby można było sobie komplet innych dokupić itp.
Najbardziej interesują mnie jednak mocne i solidne kombinerki, z możliwością cięcia drutu, ściagania izolacji itp.
towarzysze

pomożecie