Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ile razy koleżko byłeś na treningach vale tudo w szczecinie że wiesz kogo mój brat bił a kogo nie w vale tudo? Co do dania mu szansy przez brazylijczyków... byłem tam, widziałem i wiem że "czołowi" zawodnicy vale tudo wyjechali by z tamtąd po tygodniu przygotowań. Siedzieliśmy tam miesiąc trenując m.in. Luiz Nazaredo (mistrz sao paulo w thai, w tej chwili zawodnik UFC i Chute Boxe), Napao(nadzieja vale tudo), Gladiatore i oczywiście Macaco. Michał "CIPAO" był w brazylii i może opowiedzieć wam jak tam było. A na BSF byłem i mogę stwierdzić że polscy zawodnicy (nie licząc MISTRZA Pawła Nastuli) jeszcze dłuuugo na czymś takim nie wystąpią (Chociaż Manolo w tej kwestii nie powiedział ostatniego słowa, pogadamy po jego powrocie z Brazylii). Jorge wystawił tam Mariusza bo wiedział że go nie zawiedzie, MACACO ma w brazylii wyrobioną renomę i nie może byle kogo rekomendować. Co do mnie: jeszcze dwa lata temu mówiłem że nigdy nie zawalczę w MMA. Od "Jurka" dostałem szkołę życia i wiem że w vale tudo nie dostanę nigdy takich batów jak wtedy od niego. Co do naszych przeciwników, myśle że spokojnie mogli by walczyć na polskich arenach. Cały szacunek dla nich, byli wspaniale przygotowani, jednak MORDERCZE treningi z chłopakami z LGT przyniosły efekty(wielkie dzięki za moje 2 k.o. i wstrząs mózguto ze robi swoje to wiem. Ale nie uważam zeby zawojował polskie mma. A baty dostawali ale w bjj a nie w vale tudo. Tak jak powiedziałem w bjj to dla mnie bezapelacyjnie nr.1 w Polsce.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pajak:bez urazy,czy napewno wiesz co oznacza slowo konformizm?bo jak dla mnie osoba do ktorej kierujesz te slowa przyjmuje postawe zupelnie nie przystajaca do tego co nazywa sie konformizmem.Konformista, jestes dlatego, ze piszesz, jakies wyssane z palca banialuki, nie majac w dodatku pojecia o przebiegu kariery tych dwoch zawodnikow, bedac pewnym, ze oni tego nie czytaja.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jestes dla mnie zwyklym konformista, nie wyksztalconym w dodatku. Ktos kto wyraz "odpadliby" pisze razem, nie moze byc zbyt madry.
Konformista, jestes dlatego, ze piszesz, jakies wyssane z palca banialuki, nie majac w dodatku pojecia o przebiegu kariery tych dwoch zawodnikow, bedac pewnym, ze oni tego nie czytaja.
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu