Amatorska Liga MMA
Napisano Ponad rok temu
Było lekkie opóżnienie, ale to rozumiem, wieczorna gala poprzedniego dnia itd., niestety nie było jakiejkolwiek rozpiski dotyczącej walk, w zasadzie zawodnicy sami dobierali się do walk. Bywało tak, że po skończonej walce i po zejściu z ringu dopiero pytano kto wygrał X czy Y(pytanie zadawał sędziujący walkę
 ).
  ).Ogólnie panował spory rozgardiasz, żeby nie powiedzieć bałagan. Generalnie pomysł chwalebny, ale chyba zabrakło pary na dzień następny po zawodowcach.
No i jeszcze jedno, piszę z perspektywy nie widza lecz uczestnika imprezy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zawodników było ponad 30-tu, ale rozłożenie w wagach różne.
Oklep-no cóż zalezy jak na to patrzeć, ale raczej nie. :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 . Jedyne, co mogę powiedzieć to, że mi się podobało i chętnie wezmę w czymś takim jeszcze raz udział tylko lepiej się przygotuje
  . Jedyne, co mogę powiedzieć to, że mi się podobało i chętnie wezmę w czymś takim jeszcze raz udział tylko lepiej się przygotuje  .
  .P.S. Może Kubuś Puchatek coś napisze ??

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
P.S. Ale jedna ładna mawaszka mi weszła na głowę
 i troszkę w nos dostał, więc po walce wyglądał gorzej ode mnie.
  i troszkę w nos dostał, więc po walce wyglądał gorzej ode mnie.

Napisano Ponad rok temu
muszę zejść, do 70 bo brzuch mi przeszkadza.

Mam ten sam problem hehe. I ta sama waga. Może jak będę startował w następnych to się spotkamy. Tylko jak walczysz z jeżem to na kolce trzeba uważać :wink:
A ile było walk w kat do 75 i do 70kg?
Napisano Ponad rok temu
To remis czy on wygral?
To jest dość skomplikowane najpierw Mirek wskazał remis, ale stojący w narożniku mojego przeciwnika zaczął się kłócić, że tamten miał przewagę i takie tam pierdoły mi było wszystko jedno i nie miałem swojego narożnika w związku z tym nie bardzo miał się, kto u mnie kłócić a ja stwierdziłem, że mi nie zależy i machnąłem na to ręką z słowami no niech , że był lepszy (wtedy miałem takie wrażenie potem znajomi mówili, że nie do końca) i Mirek wskazał z kolei na niego. Echhh a miało być trzech sędziów...
Napisano Ponad rok temu
Dał radę.
Walczył z dobrym uderzaczem, który starał się go spychać do rogu i zasypywać uderzeniami.
Na początku jerzu trochę oberwał i "zdesynchronizował"
 ale jednak nie załamał się i trzymał mocną gardę.
  ale jednak nie załamał się i trzymał mocną gardę.Jak złapał trochę oddechu to zaczął dobrze uderzać rękoma i nogami. Były trafienia i przeciwnik już nie był taki pewien swego.
Dobra walka, wg mnie remis.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Abidi zlał Lebannera!!?? Abidi zlał Lebannera!!??- Ponad rok temu 
- 
			 K-1 WORLD MAX 2004 WORLD TOURNAMENT FINAL 29.01 Eurosport K-1 WORLD MAX 2004 WORLD TOURNAMENT FINAL 29.01 Eurosport- Ponad rok temu 
- 
			 pride opening pride opening- Ponad rok temu 
- 
			 [zdjęcia] Sparingi MMA Polska [zdjęcia] Sparingi MMA Polska- Ponad rok temu 
- 
			 Zimowy Obóz MMA- 16-20 luty Zimowy Obóz MMA- 16-20 luty- Ponad rok temu 
- 
			 K1 Dynamite - 7 luty - Eurosport! K1 Dynamite - 7 luty - Eurosport!- Ponad rok temu 
- 
			 Fabricio Werdum będzie walczył w Pride Fabricio Werdum będzie walczył w Pride- Ponad rok temu 
- 
			 Highlight's.......... Highlight's..........- Ponad rok temu 
- 
			 valetudo.pl niespodzianka valetudo.pl niespodzianka- Ponad rok temu 
- 
			 Co o tym myślicie?????? Co o tym myślicie??????- Ponad rok temu