Foty w galerii - prosba/propozycja...?
Napisano Ponad rok temu
Moze by sie tak autorzy w wolnej chwili postarali te fotki, ktorych juz nie ma na sieci z roznych wzgledow, wrzucic jeszcze raz na shacka? He?
Zniknelo duzo zdjec, ktore jesli sobie dobrze przypominam, byly naprawde warte obejrzenia.
Takie tam "wolne mysli" w sobote wieczorem.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Nie dalej niz 2 tygodnie temu przekopalem cala galerie i pozapisywalem niektore dzialajace foty na dysku. Niestety wiekszosc zdjec Jarka oraz innych fotografow sie nie laduje.
Mozna by cos z tym zrobic?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
OK, OK - ja wiem, ze oczywiste, pisze tylko dla porzadku, zeby bylo widac, o co mi biega
Napisano Ponad rok temu
I jest fajnie, tylko jak ktos sie np. teraz zarejestruje, to sobie juz tego nie bedzie mogl zapisac.
OK, OK - ja wiem, ze oczywiste, pisze tylko dla porzadku, zeby bylo widac, o co mi biega
Racja , nie tak dawno jak niezarejestrowany biegałem po magi stali i galerii , to zwalałem wine na to że nie jestem użytkownikiem . Teraz już nie moge zwalić winy na lenistwo i szkoda mi tego czego nie da się już obadać , bo znikło z serwerów.
Napisano Ponad rok temu
Popieram,zamiast zapisywac i sie rejestrowac to ogladalem,turysta sie we mnie odezwal....I jest fajnie, tylko jak ktos sie np. teraz zarejestruje, to sobie juz tego nie bedzie mogl zapisac.
Racja , nie tak dawno jak niezarejestrowany biegałem po magi stali i galerii , to zwalałem wine na to że nie jestem użytkownikiem . Teraz już nie moge zwalić winy na lenistwo i szkoda mi tego czego nie da się już obadać , bo znikło z serwerów.
Napisano Ponad rok temu
Kwestia tego ile miejsca byłoby potrzeba - 100-200MB? Więcej?
Ograniczeniem tego serwisu, z ktorego wiekszosc Was korzysta jest drobne 10MB hostingu. Podejrzewam, że stąd właśnie wynika większość problemów ze znikającymi zdjęciami?
Nie chcę nic roić, ale potrzebowałbym wiedzieć:
- ile miejsca potrzebne jest na takie wspólne archiwum
- czy admini BN są zainteresowani takim wariantem, żeby zrobić sprzęg do jakiegoś zewnętrznego miejsca?
Ponieważ trudno wiecznie polegać na sponsorach, a na zrzute to raczej nie ma co liczyć ;-) myślałem też o okresowym czyszczeniu zdjęć, które uzyskałyby niskie noty na przykład.
Co Wy na to?
Napisano Ponad rok temu
Jesli chodzi Ci o imageshack, to zdjecia stamtad nie znikaja - najwyzej sa czasowo niedostepne.Ograniczeniem tego serwisu, z ktorego wiekszosc Was korzysta jest drobne 10MB hostingu. Podejrzewam, że stąd właśnie wynika większość problemów ze znikającymi zdjęciami?
Chodzilo mi o fotki, ktore ludzie mieli na roznych "swoich" stronach, hostach itd. Poszukaj np. jakies topiki DARKa sprzed roku w galerii i sprobuj tam znalezc jakies fotki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I tylko o to chodzi, dodatkowa integralna galeria na BUDO to sredni pomysl by byl - no chyba, zeby ktos ja Fiodorowi zasponsorowal
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I tylko o to chodzi, dodatkowa integralna galeria na BUDO to sredni pomysl by byl - no chyba, zeby ktos ja Fiodorowi zasponsorowal
Bardziej o archiwum.
Jak ktoś nie chce/nie może już udostępniać ze swojego miejsca, żeby przerzucił do archiwum i tam zostawił.
Archiwum raczej poza serwerami budo, bo podobnie jak Wy nie sądzę, żeby fiodor chciał na to swoje miejsce poświęcić.
Co do kosztów to temat ostatni - najpierw trzeba wiedzieć jakie są potrzeby, z tego wynikają koszty dopiero. A jak się dobrze zakręcić to może uda się i ich uniknąć.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przejzyj swoje stare topiki i laduj jak leci, co tam jeszcze masz
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Dawid i Goliat w klasie mikrusów.
- Ponad rok temu
-
Custom...Alternatywa dla BM Activatora