Rybak nie ma, a ja juz takRybak masz juz swoj katalog BM ? Do mnie dzis doszedl i jak zwykle pelny pro - zwymiarowali w nozach wszystko, co sie dalo, za to wlasnie lubie Benchmade.
Profesjonalna robota. Super jest.
Napisano Ponad rok temu
Rybak nie ma, a ja juz takRybak masz juz swoj katalog BM ? Do mnie dzis doszedl i jak zwykle pelny pro - zwymiarowali w nozach wszystko, co sie dalo, za to wlasnie lubie Benchmade.
Napisano Ponad rok temu
Rybak nie ma, a ja juz tak
Profesjonalna robota. Super jest.
Chyba bylem grzeczny bo nie dosc, ze wreszcie ten §$%&!!! G2 doszedl, to jeszcze ze skrzynki wyjalem katalog
Faajny. Bede mial co do poduszki kartkowac.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
hej, dzieci drogie, a powiedzcie no mi, czy to tylko ja jestem slepy, czy w Waszych katalogach tez nie ma cen?
Napisano Ponad rok temu
Eeee, nie da sie miec czegos wiecej o BM niz Rybak. Nawet jezeli to jest katalog :wink:Jak to "nie ma"?
A to to co jest?
U mnie tez nie ma. Zastanowilo mnie to, bo CRKT wyslalo mi dodatkowe 5 kartek z cennikiem.hej, dzieci drogie, a powiedzcie no mi, czy to tylko ja jestem slepy, czy w Waszych katalogach tez nie ma cen?
Napisano Ponad rok temu
Eeee, nie da sie miec czegos wiecej o BM niz Rybak. Nawet jezeli to jest katalog
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Ten mini podoba mi się, nie ma cekinów.
Ile kosztuje?
Napisano Ponad rok temu
TUTAJ NA DRUGIEJ STRONIE byl skan z katalogu, na dole jest MSRP i tyle samo jest na stronie BM. Cztery dychy tanszy od duzego.[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Ten mini podoba mi się, nie ma cekinów.
Ile kosztuje?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Le no Panie - linki dajesz do strony Benchmade, a gdzie indziej chcesz o tym poczytac?http://www.benchmade.com/products/product_detail.aspx?model=630
Wo, czarno szary skirmish, piekny 8O
Ino powloka BK1 co to jest?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Noooo... Na to to ja juz dawno wpadlemDoszedłem do wniosku ,że najlepiej wygrać w LOTTO ,kupić kilka sztuk S. i składać wedle uznania .
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu