Czarna tapetka na dobranoc
Napisano Ponad rok temu
... znak czytelny tylko dla Microholików Ale polecam oczywiście jako 1024x768 bo dopiero na pełnym ekranie nabiera klimatu: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Świetna fotka. Dobry pomiar światła i balans bieli. Moja głupawka by zwariowała...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Smutna taka jest. Jakby się zmarło nożowi i ktoś znicz zapalił na 1 listopada.
No co ty? Ja tu wspomnienie Bożego Narodzenia widzę...
Gdzie dwóch Polaków tam trzy zdania. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Jumbo, zależy co lubisz. Widzisz, taka tapetka z jednej strony ma dość stonowany i spokojny klimat, a z drugiej, to jest w końcu HALO2! Tyle, że to wiem ja, ty, sporo z nas tutaj, ale postronna osoba za Boga nie będzie wiedziała co to jest to obok świeczki (sprawdzone ). No a znając to ostrze można się raczej zastanowić komu dziś świeci ta świeczka...
Napisano Ponad rok temu
Faktycznie ukrycie noża w ideii świeczki, dało tutaj ciekawy efekt. Skrytość noża, ciemność, świeczka jako symbol palony za czyjąś duszę.
Cholera, mi to pachnie kryminałem!! :wink:
Napisano Ponad rok temu
ta, sprezynka puscilaSmutna taka jest. Jakby się zmarło nożowi i ktoś znicz zapalił na 1 listopada.
Ale fotka fajna, bardzo tajemnicza, minimalistyczna ale jednoczesnie przedmioty sa barwne. Tez sobie musze kupic czerwony filtr w koncu :wink:
Napisano Ponad rok temu
ta, sprezynka puscilaSmutna taka jest. Jakby się zmarło nożowi i ktoś znicz zapalił na 1 listopada.
Ale fotka fajna, bardzo tajemnicza, minimalistyczna ale jednoczesnie przedmioty sa barwne. Tez sobie musze kupic czerwony filtr w koncu :wink:
Ale chyba na SureFireka?? :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Choć gdyby ostrze jeszcze pokazało swój uśmiech...to by dopiero był czad...ech. Cynik ma racje...to mi wygląda na agresywny marketing 8)
Zasiałeś ziarno Piter...znowu nadchodzi czas wyrzeczeń
Napisano Ponad rok temu
cynik - myśle ze wiem co czujesz...ja do OTFa dążę obowiązkowo a Makora mnie urzekła
Napisano Ponad rok temu
Dla kogos kto nie wie co to jest, to jest miniaturowa trumienka.Sprawdzone.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Pierwszy Custom?
- Ponad rok temu
-
CRK Mnandi
- Ponad rok temu
-
Bagnet
- Ponad rok temu
-
Sztylet i pistolet i coś jeszcze
- Ponad rok temu
-
BM 720, 3MB zdjec.
- Ponad rok temu
-
Amphibian + Makarov + Sebenza
- Ponad rok temu
-
I jeszcze troche szarych zdjec. 740kB
- Ponad rok temu
-
Nimravus, rodzina i przyjaciele ;) Pozor! 3MB zdjec!
- Ponad rok temu
-
CQB1 & CQB1
- Ponad rok temu
-
MercWorks - Orion
- Ponad rok temu