S & W H.R.T. Military Boot Knife... ma go ktos?
Napisano Ponad rok temu
Pomyślcie logicznie: co się liczy w walce? Szybkość. A trzymany w ręku pół kilogramowy kawałek stali nie dodaje szybkości, tego jestem pewien.
Powiedział co wiedział. Teraz możecie mnie sponiewierać. :twisted:
Napisano Ponad rok temu
A co do lagriffa, mialem, chwale sobie ale wez uszkodz tym kogos w puchowej kurtce i 3 swetrach - w koncu zime mamy
Napisano Ponad rok temu
jedynym zwierzakiem (chyba) który zabija pazurami, konkretniej szponami, jest ptak drapieżny, ale on po pierwsze wykorzystuje impet i najcześciej grzuchocze kręgosłup, a po drugie on tych szponów ma dużo i może je zaciskać na ofierze.
ok, taki niedźwieź na przykład, on faktycznie może pazurami zabijać, ale nawet jakby ich nie miał... spora masa i dużo pary w łapach robią swoje...
zresztą ten przykłądowy lampart też ma te jak mówisz 5-7 cali, a nie tyle co la griffe (ej ten lampart na prawde tyle ma?)
Napisano Ponad rok temu
w supermarkecie można kupic nożyk cosmo firmy tescoma za kilkanaście zeta
ma TYLKO 9 cm ale jest ostry leży w reku pięknie i wbija się nawet przez puchowe kurtki.
co do dresiarzy mi styknęło wyjęcie moich 6,5 cm ( w stanie spoczynku :twisted: ) i też uciekli z krzykiem chłopaki. ale się zdziwiłem !
nie polecam drogiego sprzętu na początek bo jak się zgubi albo... zabiorą chuligani to będzie trauma na maxa.
ja noszę drogi ale mi nie zabiorą. pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
JAKA BROŃ DO WZMOCNIENIA NADGARSTKÓW - PRZEDRAMION ?!?!
- Ponad rok temu
-
boj sie batownika...
- Ponad rok temu
-
Nóz Balistyczny
- Ponad rok temu
-
"Flos duellatorum"
- Ponad rok temu
-
Potrzebna opinia
- Ponad rok temu
-
Co to jest Chain Whip? I gdzie to można dostać?
- Ponad rok temu
-
CS Torpedo
- Ponad rok temu
-
first blood ;) - liga knifefightingu 30.04-01.05.2005
- Ponad rok temu
-
sparingi nozowe
- Ponad rok temu
-
Wie moze ktos gdzie w lodzi mozna uczyc sie kali