Hehee a ja znam takie cos - sztuczna cegla albo kamien (takie jak sie w filmach uzywa) wyglada to to na ciezkie i twarde ,a ..... nie jest
jak nieważne, jak ważne. napisane wyraźnie że chodzi o imitacje z ciężkich i twardych materiałów.
Znasz jakieś materiały które imitują twardość i są ciężkie na niby????????
nie... a powinienem...? 8O ty znasz?
Noszenie noża, siekiery, pałki, nunczaku czy tonfy!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
poważnie: to jak sądzę tylko wykroczenie, więc dostaniesz raczej pouczenie czy mandat niż areszt
Napisano Ponad rok temu
Zastanawia mnie jeszcze jedno . Jako ,ze raczej nie stac mnie na porzadnego bokena (a w soomie na to zeby kupowac co miesiac nowy) wiec kupuje sobie sztyle do lopat i wykonuje z nich imitacje bokena Nie wyglada to juz na palik ,na bejsbola napewno nie ,ale ewidetnie wyglada na przyzad do nap.... kogos w kadlubek . Wiec jak to jest ??? Chodzi mi w soomie o to czy moge to ze soba nosic albo czy moge to miec legalnie w samochodzie ???
No więc wyobraźmy sobie taką sytuację maszerujesz z tym na trening, i zatrzymuje Cię patrol policji. Kijek masz na wierzchu. Więc najpierw zapytają co to i po co to. Tu masz wybór odpowiedzi
A - ACHWTO, po czy za obrazę funkcjonariuszy na służbie będą wiadome konsekwencje i jeszcze możesz dostać pałą.
B - Idę na trening to jest drewniana imitacja miecza.
C - Atakujesz z nienacka
Człowieku jak się będziesz zachowywał spokojnie z takim czymś w ręku, to wzbudzisz co najwyżej ciekawość funkcjonariuszy.
Ja chodziłem z kijem baseballowym z treningu w ręku i żaden patrol mnie nie zaczepiał.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Nie skopałem gościa, i mam wyrzuty sumienia...
- Ponad rok temu
-
SYTUACJE W BRAMIE
- Ponad rok temu
-
Tył autobusu i pewna sytuacja...
- Ponad rok temu
-
wasze doświadczenia
- Ponad rok temu
-
od czego najlepiej zaczac...