E1e + old skool KL1
Napisano Ponad rok temu
Bardzo fajna latareczka, w zasadzie ma wszystko czego mi trzeba - mala, poreczna, swieci wystarczajaco jasno by na full power (90min) oswietlic droge, las, cmentarz, wielka hale czy wnetrza zwyklych lepianek.
Jakosc wiadomo - surefire'owska. Myslalem zeby przejsc na KL1 v2 ale po zastanowieniu sie i przeczytaniu paru recenzji a takze wypowiedzi niektorych budowiczow (dzieki), zaprzestalem tego pomyslu. Prosta przyczyna: KL1 nowej generacji pobiera 490mA i fakt, swieci duzo jasniej jednak nadaje sie wlasciwie tylko do e2e na 2 baterie 123.
Zapewniam ze jasnosc na starym KL1 wystarczy w zupelnosci do wiekszosci zadan. Swieci jakby jasniej i strumen swiatla jest bardziej zwarty niz w L1 z tego co pamietam. Jest typowy dla surefirowych LED fioletowy poblask - ale ja go lubie
W przyszlsoci wymienie butt cap na taki co sie uruchamia kliknieciem (jest na tadgear obecnie) bo jako ze nie kupilem nowki a uzywana latarke to tyleczek jest nieco zjechany, w niczym nie przeszkadza oczywiscie ale sobie mysle - jak juz jest zjechany to warto sprawic se nowy papieros
No i fotki!
mniej wiecej tak wali na pelnych bateriach - ale fotka nie pokaze wszystkiego...w sumiepoblask jest troche wiekszy...a odleglosc e1e od sciany to jakies 2m, ciut ponad.
Napisano Ponad rok temu
Ale ale... co to za fajne narzedzie kuchenne w tle na pierwszej fotce?
Przed chwila testowalem w lesie swoje KL1 (v2) i... albo wzrok mam juz zmeczony (co wcale nie jest dziwne), albo swieci ona wcale NIE GORZEJ od standardowego zarnika! :roll:
Skierowalem w niebo i... to normalnie miecz swietlny
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem... jeszcze swieciAkmne ile twoj KL1 v2 swieci na full power?
Jak skoncze te baterie to zrobie test, bo w tej chwili nie wiem ile juz wyswiecilem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ćwiczy skoki wieczorem, żeby nie wyjść z wprawy w lądowaniu do celu...
Napisano Ponad rok temu
o to chodzi tak... :wink:
Dark, mam nadzieję że wybaczysz tą odrobinkę złośliwości
A żeby nie było OT, no to uważam, że latareczka jest zarąbista i cholera trochę za długo się zastanawiałem, bo byś jej nie miał.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
bagnet: kolega nie cwiczy takich sportow ale gif jest spoko nie :wink:
Napisano Ponad rok temu
Cynik, kolejna zreszta juz chyba?kurde ale rpzeszla kolo nosa... eh.
No dobra dobra... juz Cie nie doluje
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
TUK?? nie widac go zbyt dokładnie z tej perspwktywy...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Gadżet dla latarkoholików i fotografów
- Ponad rok temu
-
Tool Logic Tool Lite
- Ponad rok temu
-
Partizan...trochę fotek i pytanie.
- Ponad rok temu
-
Nowy Zegarek?
- Ponad rok temu
-
kto chce zostać komandosem ??
- Ponad rok temu
-
Co podpiąć do kluczy? cz. VII i 3/4
- Ponad rok temu
-
G2 Nitrolon
- Ponad rok temu
-
O użytecznych zegarkach słow kilka (dlugie)
- Ponad rok temu
-
Maxpedition
- Ponad rok temu
-
Co podpiąć do kluczy ? cz. VI
- Ponad rok temu