cyknalem na zyczenie.
Ta strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania - przeczytaj naszą politykę cookies.
Korzystając ze strony akceptujesz nowy regulamin z 4 grudnia oraz wyrażasz zgodę na używanie cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Napisano Ponad rok temu
budo_Borsook napisał
Borsook, jak już opanujesz VG, to daj znać, bo chyba piszę się na takie coś.Spoko, jak obcykam ściąganie VG body z Hong-Kongu to bedziem "customy"
Napisano Ponad rok temu
budo_Kotwic napisał
Dokladnie nie mierzylem, ale tak na oko - na odleglosc 50-60 metrow calkiem dobrze oswietla szczegoly...Bo z tego co wyczytałem to KL1 ma dość skupioną wiązkę, i dzięki temu może oświetlić obiekt w dość dużej? odległości
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_bagnet napisał
He he... mnie?!?! W mojej dzielnicy?!? :twisted:Akme, daj spokój, jeszcze Cię napadną w lasku kabackim...
Napisano Ponad rok temu
budo_Akme napisał
No to juz wiadomo, gdzie sie mozna tanio na fajna latare zalapac, jakby ktos potrzebowal papierosA tak powaznie - to tam jest spokojnie... szczegolnie o tej porze roku - codziennie w nocy smigam na bike'u
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_rybak napisał
... u nas to sie mowi "strzal z garsci", ale "latara" tez brzmi fajnie papierosNo to juz wiadomo, gdzie sie mozna tanio na fajna latare zalapac
Napisano Ponad rok temu
budo_Akme napisał
Bandzior.... u nas to sie mowi "strzal z garsci", ale "latara" tez brzmi fajnie papierosNo to juz wiadomo, gdzie sie mozna tanio na fajna latare zalapac
Tanio tanio... :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu