Co z polskim K-1?
Napisano Ponad rok temu
I co?
Strona (nawiasem mówiąc: kiepskiej jakości) nie była katualizowana, zmieniana - nic.
Gala, która miała się odbyć, ale została przełożona - to tez rozesżło się po kociach.
Z całego polskiego K-1 został nam tylko... P.Saleta, który nadal wciska ludziom kit o "pierwszym Polaku w K-1".
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W Polsce nie ma K-1 i nigdy nie bedzie, jak zreszta teraz juz w calej Europie.
Czy K-1 wycofało się z organizowania gal w Europie? W zeszłym roku były gale we Włoszech, Francji, Szwecji...
Jakieś informacje?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Już w przyszły piątek (25.02.2005 r.) w Hali Sportowo – Widowiskowej OSiR we Włocławku przy ul. Chopina 10/12 (mała hala) odbędzie się Jubileuszowa, bo już 25-ta „Gala Boksu Zawodowego” organizowana przez grupę BOXING EUROPE & GLORMAX. Rozpoczęcie imprezy – godz. 19.00....
Sportową ciekawostką „Gali Boksu” we Włocławku będzie pojedynek w Formule K1 (3 x 3 min.) pomiędzy Przemkiem SALETĄ a Marcinem RÓŻALSKIM...
Więcej na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czyli pewnie pozapraszają tak aby Musashi mógł wygrać finał.
A co do polskiego K1 to Pudzian będzie napewno zawodnikiem z ligi Sapa, ale wierzę w niego i jestem przekonany że coś nam pokaże.
Jurkowski gdyby się dostał do K1 pewnie też by Latwo skóry nei sprzedał ale na poważne osiągnięcia w k1 ma chyba za słabe warunki fizyczne.
Saleta w k1
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
... może i w K1 nie ma parteru...
W K1 sa tez walki w formule MMA, a wiec parter sie zdarza.
Napisano Ponad rok temu
z całym szacunkiem do Jurasa, ale on w K1 nie ma czego szukać, KSW które raz wygrał ma bardzo słaby poziom, z zawodników którzy mieliby jakiekolwiek szanse w MMA był sam tylko Antek który Jurasa bez widocznych problemów "udusił" może i w K1 nie ma parteru ale w stójce też widziałem już lepszych, a nie za wiele widziałem...
Spokojnie, jest czas na trening, skoksowanie i przygotowanie do startow. A z tego co wroble gdzies tam cwierkaja to chyba jednak bedzie to formula mma, hehe...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
czy Ricson gdyby powrocil znowu bylby nie pokonany?!
- Ponad rok temu
-
Zgrałem gale na kasetke
- Ponad rok temu
-
Sato highlite-co toza muzyka?
- Ponad rok temu
-
Jocky Gym (Gym Kaoklai-ego) zdjecia z treningow
- Ponad rok temu
-
K-1 proponuje Silvie kontrakt za 2,5 miliona dolarów
- Ponad rok temu
-
ZST GP 2 - Semi Finals 23.01.2005
- Ponad rok temu
-
Czy K1 przyćmi boks zawodowy?
- Ponad rok temu
-
Najbliższe gale Pride
- Ponad rok temu
-
Jaka to melodia? (pieśń na wyjście Minotauro)
- Ponad rok temu
-
Wywiad z Mario Sperrym
- Ponad rok temu