Jak jest ich pięciu to też?
nie. kup sobie czołg.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A jak naszych jest pięciu?Jak jest ich pięciu to też?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak zaczniej uciekac to bedzie noz w plecy a jak bedziesz walzyl to w brzuch wybor nalezy do Ciebie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak jest pieciu krasnali , czy pieciu z nozami , czy pieciu naje....ych ?
Jak sobie chcesz.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Distephano, w sumie mosz recht
Moja pomyłka.
Chodziło mi bardziej o samą czesc walki w parterze, a nie sprowadzenie kogoś do parteru, pzrez rzut na ten przykląd.
Napisano Ponad rok temu
Po co mówicie o ucieczce? Mam wrażenie, że autor tematu miał na myśli sytuację gdy walki nieda się uniknąc (patrz wyżęj), więc wypowiedzi typu "spierdalaj" są chyba nie w temacie.witam.
tak sie zastanawialem z kolega, od czego zaczac NIEUNIKNIONE starcie na ulicy? opcje byly rozne, roznawe.... a co wy na to? od czego zaczynacie? moze jakas niespodziewana "mawaha" ? moze szybko do parteru? stojka czy parter? co myslicie? CO JEST WG WAS NAJSKUTECZNIEJSZE?
Napisano Ponad rok temu
Distephano, będziesz schodził do parteru gdy będzie ich kilku? Ja bym się bał, że mnie zglanuje reszta jak z jednym zejde. Ale ja się nieznam na parterze więc co się będe wymądrzał, nie
Napisano Ponad rok temu
ale wy zaczeliście zbaczać z tematu postami typu "ćwicz Spierdalajdo"...
Starajmy się więc odpowiadać na pytania pierwotne, a nie milion razy przekształcone.
~FINE
Napisano Ponad rok temu
Ja nic o uciekaniu nie mówiłem.ale wy zaczeliście zbaczać z tematu postami typu "ćwicz Spierdalajdo"...
Starajmy się więc odpowiadać na pytania pierwotne, a nie milion razy przekształcone.
~FINE
ogólnie popieram azeby walczyć jak kto umie najsluteczniej
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to o uciekaniu to nie do ciebie
a co do parteru to sam niećwicze, ale powiedz mi gdyby było ich 2 lub więcej to zszedłbyś ?? Ja bym się bał że mnie drugi (kolejni) zganuje(ą)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu