Rozgrzewka przed zawodami/egzaminem/pokazem/...
Napisano Ponad rok temu
Czy różni się ona jakoś od normalnej?
Jest mocniejsza/słabsza/troche innego rodzaju ćwiczenia?
Jakie sposoby macie aby rozlużnić siebie/swoje mięśnie przed takimi "występami"?
Napisano Ponad rok temu
Ja robie przed egzaminem troche słabszą rozgrzewkę bo przeważnie na początku egzaminu sensei robi własną, w czasie mojej rozgrzewki próbuje się bardziej skupić, rozluźnić się, przypominam sobie powoli techniki i staram się zapomniec o stresie.Czy różni się ona jakoś od normalnej?
Jest mocniejsza/słabsza/troche innego rodzaju ćwiczenia?
Jakie sposoby macie aby rozlużnić siebie/swoje mięśnie przed takimi "występami"?
Napisano Ponad rok temu
u mnie każdy się sam rozgrzewa...
przeważnie na początku egzaminu sensei robi własną
ma to sens gdy egzaminy trwają wsumie po pare godzin (po co się rozgrzewać gdy zdajesz dopiero za 2-3h)
łatwo powiedziećw czasie mojej rozgrzewki próbuje się bardziej skupić, rozluźnić się
...
staram się zapomniec o stresie.
ja ostatnio przed występem w formach rozgrzałem się niby porządnie, ale jak mnie chwiało przy niektórych kopach :?
Napisano Ponad rok temu
Nasz sensei zawsze na poczatku próbuje nas trochę pomęczyc psychicznie robi taką rozgrzewkę że naprawdę można się załamać :-)u mnie każdy się sam rozgrzewa
Ja na szczęście nigdy nie mam problemu ze stresem, na zawodach zawsze wszystko wychodzi mi o niebo lepiej niż na treningachja ostatnio przed występem w formach rozgrzałem się niby porządnie, ale jak mnie chwiało przy niektórych kopach
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kość ogonowa i ćwiczenie mięśni brzucha :(
- Ponad rok temu
-
Mascie
- Ponad rok temu
-
Węglowodany po treningu
- Ponad rok temu