Rozgrzewka przed zawodami/egzaminem/pokazem/...
Napisano Ponad rok temu
Czy różni się ona jakoś od normalnej?
Jest mocniejsza/słabsza/troche innego rodzaju ćwiczenia?
Jakie sposoby macie aby rozlużnić siebie/swoje mięśnie przed takimi "występami"?
Napisano Ponad rok temu
Ja robie przed egzaminem troche słabszą rozgrzewkę bo przeważnie na początku egzaminu sensei robi własną, w czasie mojej rozgrzewki próbuje się bardziej skupić, rozluźnić się, przypominam sobie powoli techniki i staram się zapomniec o stresie.Czy różni się ona jakoś od normalnej?
Jest mocniejsza/słabsza/troche innego rodzaju ćwiczenia?
Jakie sposoby macie aby rozlużnić siebie/swoje mięśnie przed takimi "występami"?
Napisano Ponad rok temu
u mnie każdy się sam rozgrzewa...
przeważnie na początku egzaminu sensei robi własną
ma to sens gdy egzaminy trwają wsumie po pare godzin (po co się rozgrzewać gdy zdajesz dopiero za 2-3h)
łatwo powiedziećw czasie mojej rozgrzewki próbuje się bardziej skupić, rozluźnić się
...
staram się zapomniec o stresie.

ja ostatnio przed występem w formach rozgrzałem się niby porządnie, ale jak mnie chwiało przy niektórych kopach :?
Napisano Ponad rok temu
Nasz sensei zawsze na poczatku próbuje nas trochę pomęczyc psychicznieu mnie każdy się sam rozgrzewa

Ja na szczęście nigdy nie mam problemu ze stresem, na zawodach zawsze wszystko wychodzi mi o niebo lepiej niż na treningachja ostatnio przed występem w formach rozgrzałem się niby porządnie, ale jak mnie chwiało przy niektórych kopach

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
Kość ogonowa i ćwiczenie mięśni brzucha :(
- Ponad rok temu
-
Mascie
- Ponad rok temu
-
Węglowodany po treningu