czasem tylko trzeba zmienic wypracowana uszczelke, a moze zegarmistrz nie umiejetnie go otwiera?

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Cholera faktycznie jak przeczytałem swój post to zabrzmiał, ja bym Ci coś zarzucał, a to było pytanie czysto "praktyczne", sory moja wina :-)Gilotyna, a gdzie ja napisalem ze G-Shock jest do dupy.
To już wszystko jasne 8)Przewaznie do "zwyklego" nurkowania , na rower , i inne glupoty uzywam Casio Diver ( mam dwa , chyba okolo 150 $) juz od lat i chwale sobie jak najbardziej , bo maja......, tak wlasnie, wskazowki.
Napisano Ponad rok temu
moze dlatego nalezy sie stosowac do zalecen producenta i wymieniac baterie w autoryzowanym serwisie? to jest elektronika, nie jest slaba, tylko glupieje widocznie przy stracie zasilania, jak komputer ktoremu sie CMOS resetuje, ....?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pełen text o zegarkach "Zegarmistrz radzi" (może kogoś zaciekawi?):Dobrej klasy bateria pozwoli działać naszemu zegarkowi od 2 do 3 lat ale z jej wymianą nie czekaj dłużej niż 2 lata, stara "wylana" bateria może zniszczyć Twój zegarek. Nigdy nie kupujmy baterii alkaicznych, w serwisie domagajmy się baterii srebrowych, dobrej firmy.
Wszelkich napraw czy regulacji naszego zegarka dokonujmy w profesjonalnych zakładach zegarmistrzowskich. Należy unikać punktów wymiany baterii np. w serwisie dorabiającym klucze - nasz zegarek może ulec zniszczeniu podczas nieprawidłowego otwierania lub zamykania.
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu