Mariusz Pudzianowski w K-1 kontra...
Napisano Ponad rok temu
1) trenował boks przez 7 lat , czy tez ;
2) podobno trenował boks ...
Zgadzan sie ze swa niewatpliwa siłę stayczna mógłby 100 razy predzej wykorzystać w MMA niz K1 - czy w k1 brakuje zawodników podchodzących pod jego wagę ?
Taki Le Banner ( ok 122) czy Hunt ( aktualnie Pride (ok 130) aż strach pomyśleć o jego ewentualnej konfrontacji z którymś z nich. Uwazam ze Sapp miał wieksze szanse na zwyciestwa z powodu tej przytłaczajacej różnicy wagi jaka dzieliła jego i np. Hosta. Gdy na początku brał sie za k1 ważył ponad 160 kg !! Natomiast miedzy Pudzianem a wspomnianym juz Hostem jesty różnica zaledwie 20 -25 kg ... to ona moim zdaniem miała by decydujące znaczenie a nie to ze Pudzian wyciska na nogi 5345 uncji a Sapp o ileś tam mniej .....
Napisano Ponad rok temu
Powtórzę sie ostatni raz.Sapp w ogóle nie miał stycznosci ze sportami walki a jakos był skuteczny.Wiec czemu nie Pudzian..........
Z powodów o których pisałem wyżej ..... sporty walki .......Jarzabku widzisz na jakim poziomie my tu rozmawiamy , przeciez nikt nie potrafi powiedzieć ile i dokłądnie jak trenował Pudzian. To ze sie napewno rozciagał i ćwiczył jakieś ukłądy w ramach karate moim zdaniem nie sprawia ze mógł by stawać w szranki z zawodnikami kalibru Hoosta ....chyba ze wiesz coś wiecej na ten temat wiec pisz ....o jego sparigach starciach, opiniach na jego temat ....
Co do Sapa ...koks nieatpliwy, wybryk naury jak huj ale stary on całe życie zajmował sie sportem, zawsze kontaktowymi np. futboll amerykański ..... czesto mówiono o tym z ironia gdy on wchodził do ringu ale mnie to prawe mówiąc grzało bo sadze ze niejeden zawodnik takiego sportu byłby w stanie pokazać niejednemu specjaliście od sztuk walk świat z innej perspektywy Nie fer moim zdaniem jedynie byłą ta dysproporcja wag , którą on czasem nieuczciwie wykorzystywał ale na szczeccie znaleźli sie tez i tacy którzy potrafili go za to ukarać .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
z tym ze te zaciecie i doświadczenie jest BARDZO warzne
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To juz sie o niego nie boje w konfrontacji z SappemMariusz Pudzianowski cwiczyl boks i wciaz cwiczy karate. Posiada 4 kyu (zielony pas) Do dnia dzisiejszego jezdzi na pokazy karate. Ostatnio otwieral w Warszawie ME Open Karate Kyokushinkai.
Napisano Ponad rok temu
Ale jeśli ma walczyc to niech wygra
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zreszta u Sappa widac postepy, schudł co nieco, męczy się po 30 sekundach, a nie już po 15 sekundach..
hehhhee ostatnie zdanie mnie rozbroiło
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W strongmanach jest KIMŚ i raczej nie będzie chciał zostawać drugim Akebono.
Napisano Ponad rok temu
Dobra, dobra - pogadać zawsze można, ale Pudzian nie jest taki głupi.
W strongmanach jest KIMŚ i raczej nie będzie chciał zostawać drugim Akebono.
ja myśle że jak by mu zapłacili sporo kasy to głupotą było by nie wystąpić nawet jak by miał przegrać to napewno w lepszym stylu niż akebon a może sądzicie że jest jakiś ważniejszy powód niż pieniądze dla którego pudzian miał by wystąpić w k1 (bóg honor ojczyzna)
Napisano Ponad rok temu
Argumenty za to że japońcy lubią weielkoludów bo są kurduplami , po drugie to że jako strong man pudzian nie zarabia zbyt wiele a na k-1 mógł by natrzebać troche kasiory, po trzrzecie trenował boks i ciągle trenuje kyokushin, ale nie wydaje mi się że budzian się zgodził na k-1 bo jako strong man jest mistrzem a tu od 0 by zaczył, po za tym pamiętacie jaki był szał huja z tysonem też już miał podpisywac kontrakty itd. a tu lipa :?
Jeśli by już doszło do walki pudziana w k-1 to myśle że by mógł paru zawodników rozwalić w przeciwieństwie do sappa pudzian jest rozciągnięty silniejszy i dynamiczny, z le bannerem bonjarskym to myśle że nie miał by za dużużych szan ale reszta jest w zasięgu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nasz POLAK
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
o ja pier...... poklon....w stringmenach.
pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
MFN CAGE FIGHT - GERMANY
- Ponad rok temu
-
Wykazy walk z turniejów MMA?
- Ponad rok temu
-
POLAK W K-1 MAX
- Ponad rok temu
-
Mirko CroCop vs Mark Coleman (15 lutego)
- Ponad rok temu
-
UFC 51 Super Saturday - 05.02.2005
- Ponad rok temu
-
Polacy na The Cage Vol. 2: "Capital Collision"
- Ponad rok temu
-
Filmy z k1
- Ponad rok temu
-
Konfrontacja Sztuk Walki III