Mariusz Pudzianowski w K-1 kontra...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
hmmm a moze sapp wystaruje w zawodach strongemenow ???? :? ... jakby zawalczyl z sappem to jeszcze nic ...ale z Kaoklai Kaennorsing tutaj Pudzian by mial stresa ... no bo najsilniejszy czlowiek swiata przegrywa z taka chudzinka :wink: :wink: :wink:
ALe jakby Kaoklai dostalby jedna bombe to od razu mogliby worek przyniesc
Napisano Ponad rok temu
PADŁEM muahahahhahahahahaahahahahaahahahahahah^nElvis mial 1dan któregos karate, ale potem utył
Napisano Ponad rok temu
Ta "kupa miesa" pokonala m.in. Hoosta . Malo brakowalo a Minotauro tez by ulegl. Sapp ma male doswiadczenie ale pracuja nad nim takie gwiazdy jak Maurice Smith. A pozatym cep nie cep glowe urywa. Nie jestem wielbicielem Sappa ale co zrobil to zrobil.Uważam że Mariusz miałby a Sapem duże szanse ponieważ Sap to nie żaden faiter tylko kupa mięsą która nieudolnie prubuje uderzać i kopać. Mariusz też ma masę i siłę ale w porównaniu do Sapa ma też pojęcie o uderzaniu i kopaniu. Pytanie jest tylko jedno - czy będzie w stanie wytrzymać cepy Sapa.
Napisano Ponad rok temu
chyba, że zastosuje Karate Tsunami
Teraz na poważnie, to pudzian ma zadużo mieśni. Szybkość odpada, parter też... to bedzię tak jak walka dwóch niedziwiatków - nic ciekawego, osobiscie stawiam na Sappa ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tylko nie to, mam juz dosc. :roll:
Napisano Ponad rok temu
Skąd masz tą informację? Widziałeś go na sparingu? Bo mi się wydaje, że prawdziwy trening boksera i strongmana nie idą w parze.Mariusz Pudzianowski ma większe pojęcie o walce niż Bob Sapp. Jest także od niego silniejszy,Minusem jest wzrost i waga lżejsza od Sappa,ale Pudzian byłby i tak jednym z najcięższych.
Moim zdaniem w formule K1 lub w walce bokserskiej Pudzian nie miałby większych szans z Boninem (bez urazy dla Pudziana - takie są realia). Klasy Sappa nie znam - nie wypowiadam się.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...?bym taka walke i wogole myslle ze chlopak moze niezle sie oblowic w k1
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To to ja też wiem (choć już nawet nie pamiętam skąd). Ale co to znaczy dokładnie? Jeżeli normalnie nie sparował to nic to nie znaczy. Po prostu jego walka wyglądałaby tak jak te sparingi, które widziałem jak przychodzili do nas chłopaki od sztangi albo zwykłe "koksy". To ja ćwiczyłem prawie rekreacyjnie ale moje 80kg na "koksa" 110-120 spokojnie wystarczało. Po prostu w takiej walce ten silniejszy nie może trafić, wszystko idzie w powietrze, a jak nawet trafia to nieprawidłowo (za bardzo się spina). Dodatkowo nie ma żadnych nawyków więc trafiony nie amortyzuje ciosu tylko ta jego masa powoduje, że ciosy, które zbiera są jeszcze mocniejsze. O podstawowych nawykach nawet nie wspomnę.Skąd ja to wiem?Z informacji o Pudzianie.Chociażby z filmu "Dominator".Ćwiczył karate,podobno też boks.Rekreacyjnie ale jednak ćwiczył.A Sapp?Zaczełi go uczyc ciosów na kilka tygodni,miesięcy przed walką.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja myśle że pudzianowski miał by większe szanse w mma ale żadnym specjalistą nie jestem siła statyczna więcj daje w sportach chwytanych a w mma dużo się chwyta i dusi
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
MFN CAGE FIGHT - GERMANY
- Ponad rok temu
-
Wykazy walk z turniejów MMA?
- Ponad rok temu
-
POLAK W K-1 MAX
- Ponad rok temu
-
Mirko CroCop vs Mark Coleman (15 lutego)
- Ponad rok temu
-
UFC 51 Super Saturday - 05.02.2005
- Ponad rok temu
-
Polacy na The Cage Vol. 2: "Capital Collision"
- Ponad rok temu
-
Filmy z k1
- Ponad rok temu
-
Konfrontacja Sztuk Walki III