STOPNIE ZA PIENIADZE I OSZUSTWA
Napisano Ponad rok temu
JESTEM SZANOWANYM MISTRZEM KARATE/JITSU I POSIADAM 7° DAN JU/JITSU A TAKZE 9° DAN HONOROWY Z JAPONII ZA OPRACOWANIE MEGO STYLU
SZTUKI WALK PRAKTYKUJE 37 LAT TZN.OD 1968 ROKU MAM NA SWOIM KONCIE 2 MISTRZOSTWA BELGI W KICK/BOXINGU WAGA PO£SREDNIA
POZNA£EM W KRAKOWIE CZ£OWIEKA PRAKTYKUJACEGO COS JAK AIKI/TAI JISU BO CIEZKO STWIERDZIC CO TO ZA STYL POMIMO MYCH 37 LAT DOSWIADCZENIA
WYSTAPI£ ON Z PROPOZYCJA DO MNIE ABYM NADA£ MU 5°DAN!!!MOTYWUJAC ZE BEDZIE MIA£ DOBRE PRZEBICIE I BEDZIE MOG£ ROBIC DOBRY BIZNES
NIE KRYTYKUJAC NIKOGO BO TO NIE MOJ STYL PO 11 LATACH CWICZEN JAKO SAMO£UK STUDJUJAC Z KSIAZEK I KASET VHS DLA MNIE NIE MOZE MIEC WIECEJ JAK 1°KYU
ZAPROPONOWA£ MI TAKZE ABYM NADA£ 60DAN CZ£OWIEKOWI KTOREGO NIGDY NIE WIDZIA£EM ZA 50 EURO
MIMO MOJEJ KATEGORYCZNEJ ODMOWY NADA£ SOBIE 5°DAN W JU/JITSU SZTUKI KTUREJ NIGDY NIE PRAKTYKOWA£
CHCIA£BYM ABY KAZDY BY£ POINFORMOWANY ZE U MNIE STOPNE SIE DOSTAJE ZA MOZOLNA PRACE WYNIKI A TAKZE SERCE DO SZTUKI ANIE DO PIENIEDZY
BARDZO PROSZE O REAKCJE A TAKZE PRZPRASZAM ZA B£EDY BO WYJECHA£EM Z POLSKI 25 LAT TEMU
André Z BELGII [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
2. Cos polskie literki nawalaja
3. Jaki jest cel tego posta?
4. Niewiele mi mowi ten post, nie podales swojego nazwiska, ani nazwiska osoby atakowanej przez Ciebie.
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
MOZESZ MNIE ZNALEZCNA
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] MOTYKA-FREUND
NARAZIE NIEZNAJOMY
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
JEZELI CHODZI O GRACIE TO CALKIEM INNY STYL ON ROBI AIKI HAKKO JITSU
A MOJE NAZWISKO TO ANDRE MOTYKA-FREUND I MAM 9°DAN W KARATE/JITSU W BELGI NIE JESTEM DUZO ZNANY BO DAJE STAZE CALY CZAS W USA I WE FRANCJI A JESLI INTERESUJE CIE STYL Z RODZINY HAKKO TO MOGE CIE ZAPRZYJAZNIC Z MOIM BARDZO DOBRYM PRZYJACIELEM Z LOYN FRANCJA NAZYWA SIE JEAN-FRANCOIS MASNIERES I MA 10 DAN Z JAPONII TO PRAWDZIWY MISTRZ NAJWIEKRZA I NAJBARDZIEJ SERIO BO UZNANA PRZEZ PANSTWO TO FEDERACJA IMAF BELGIE GDZIE NIESTETY NIEZNAJDZIESZ BERNASZEVICA CZY GARCIA A JA JESTEM HONOROWYM CZLONKIEM
ALE MNIEJSZA O TO MI CHODZI ZE JAK KIEDYS BIALAS SIE POKAZE Z 5 DANEM I POWIE ZE JA MU NADALEM TO LUDZIE NIEWEZMA MNIE SERIO JESLI PRZYJEZDZASZ DO BELGII TO BARDZO CHETNIE CIE ZAPROSZE DO SIEBIE NAPISZ JAKI STYL UPRAWIASZ
POZDRAWIAM
ANDRE
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jesli jestes Andre Motyka powiedz mi w ktorym roku otrzymales 1 dan w judo i jaka masz wage ciala . Z gory przepraszam za te pytania ale po tym sie zorientuje czy jestes w miare wiarygodna osoba. a nie podszywajaca sie.
Osoba ktora opisujesz bywa na forum i bedzie tez miala prawo sie bronic.
pozdrawiam
Marcin Dawidowicz
ps. lubie internet bo swiat staje sie globalna wioska 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ty się uparłeś na tego caps locka :? ! Każdy pisze jak mu wygodniej!Oj, ale się na tego Caps Locka uparłeś :?
Andre... Czy Ty przypadkiem nie pochodzisz ze śląska???
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
?
Napisano Ponad rok temu
Każdy pisze jak mu wygodniej!
Netykieta ma co do tego inne zdanie - pisanie z duzych liter jest jak krzyczenie dlatego duzym nietaktem jest naduzzywanie tego.
Napisano Ponad rok temu
w ktorym roku otrzymales 1 dan w judo i jaka masz wage ciala
Martial Arts Titles
# GOSHIN-JUTSU 9TH DAN
# KENPO-JUTSU 9TH DAN
# SAMBO 5TH DAN
# TANTO-JITSU 1ST DAN
# JUDO 1ST DAN
Martial Arts History
1970 IBEGON WITH JUDO
1975 1ST DAN
1975-1981 JU JITSU AND KARATE KYOKUSHINKAI
1981-1983 CLOSE-COMBAT AND TANTO-JITSU IN THE ARMY
1984,1985 BOX AMERICAN BELGIAN CHAMPION
1986-2002 INSTRUCTOR OF KICK BOXING ,close-COMBAT,JU-JITSU
2002 FOUNDER OF SILESIA-HYOUDE-JITSU-KAI AND 9TH DAN FROM KEITH NESBITT USA
Zrodlo: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a mnie ciekawi ten drugi gość o którym tu była mowa, o ile caly incydent jest prawdziwy
Napisano Ponad rok temu
Chociaż trzeba przyznać, że posty w tym temacie są jak murzyn na przejsciu dla pieszych - pojawiają sie i znikaja. Mam nadzieję, że conajmniej kilka osób to zauważyło.
Pzdr. Robert
Napisano Ponad rok temu
Ja na maila tez nic nie dostalem napisze na drugiego jeszcze raz o potwierdzenie tozsamosci
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Prośba o radę odnośnie klubu w Poznaniu...
- Ponad rok temu
-
judo,jujitsu Sosnowiec
- Ponad rok temu
-
Proszę o radę osób zorientowanych
- Ponad rok temu
-
Drodzy panowie,prosze was o rade i pomoc
- Ponad rok temu
-
Praca, szkoła i treningi :(