Seminarium z Weltonem Ribeiro w Warszawie
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
A Mr. Menda.k z Lura eee.. Luta Livre Sambo Aikido Pszczyńska Szkoła Walki i Tsunami Warszawa też może przyjść?
Z tego co wiem to Mendak zajmuje sie Sambo i łączy to z Luta Livre, czyli fajne rzeczy robi - nie ma natomiast nic wspólnego z Aikodo, Tsunami czy Pszczyńską Szkołą Walki ( Pszczyna podobno też jest w porzo - nie wiem nie widziałem). Napewno też nie porównywałbym Sambo z Aikido czy Tsunami - więc bzdury piszesz kolego.
Chamstwem jest też naśmiewanie się i przekręcanie czyjegoś nazwiska - jesteś więc niezłym ćwokiem.
Na seminarium pewnie Mendak by nie przyszedł bo byście napisali że przyszedł was szpiegować ( albo coś równie mądrego).
Zresztą wkurza mnie ze na gościa najeżdżacie bo jak poczytałem post "Sambo, Luta Livre w Warszawie" to wyszło, że gość ma klase a "panowie z Poznania" to niezłe kołki.
Na dodatek treningi też prowadzi fajnie - wiem bo byłem, prowadzi też kilku niezłych zawodników, chcą u niego trenować, czyli trenerem jest dobrym.
Fajne zdjęcia, żałuje że nie byłem na seminarium. 67 kg i takie osiągnięcia. Brazylijczyk musi być naprawdę extra.
Heya
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
BJJ WROCŁAW - NABÓR
- Ponad rok temu
-
Bilety do Brazylii
- Ponad rok temu
-
Czy coś nie zostało zatracone ?
- Ponad rok temu
-
Przejscia miedzy gardami
- Ponad rok temu
-
Pytanka o plecionke
- Ponad rok temu
-
seminaria z weltonem ribeiro
- Ponad rok temu
-
zimowy oboz submission grappling
- Ponad rok temu
-
Wywiad z Helio Gracie (Playboy luty 2001)
- Ponad rok temu
-
BJJ w Kielcach
- Ponad rok temu
-
Welton Ribeiro 3 dan bjj w Polsce
- Ponad rok temu