Seminarium z Weltonem Ribeiro w Warszawie
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
A Mr. Menda.k z Lura eee.. Luta Livre Sambo Aikido Pszczyńska Szkoła Walki i Tsunami Warszawa też może przyjść?
Z tego co wiem to Mendak zajmuje sie Sambo i łączy to z Luta Livre, czyli fajne rzeczy robi - nie ma natomiast nic wspólnego z Aikodo, Tsunami czy Pszczyńską Szkołą Walki ( Pszczyna podobno też jest w porzo - nie wiem nie widziałem). Napewno też nie porównywałbym Sambo z Aikido czy Tsunami - więc bzdury piszesz kolego.
Chamstwem jest też naśmiewanie się i przekręcanie czyjegoś nazwiska - jesteś więc niezłym ćwokiem.
Na seminarium pewnie Mendak by nie przyszedł bo byście napisali że przyszedł was szpiegować ( albo coś równie mądrego).
Zresztą wkurza mnie ze na gościa najeżdżacie bo jak poczytałem post "Sambo, Luta Livre w Warszawie" to wyszło, że gość ma klase a "panowie z Poznania" to niezłe kołki.
Na dodatek treningi też prowadzi fajnie - wiem bo byłem, prowadzi też kilku niezłych zawodników, chcą u niego trenować, czyli trenerem jest dobrym.
Fajne zdjęcia, żałuje że nie byłem na seminarium. 67 kg i takie osiągnięcia. Brazylijczyk musi być naprawdę extra.
Heya
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 BJJ WROCŁAW - NABÓR BJJ WROCŁAW - NABÓR- Ponad rok temu 
- 
			 Bilety do Brazylii Bilety do Brazylii- Ponad rok temu 
- 
			 Czy coś nie zostało zatracone ? Czy coś nie zostało zatracone ?- Ponad rok temu 
- 
			 Przejscia miedzy gardami Przejscia miedzy gardami- Ponad rok temu 
- 
			 Pytanka o plecionke Pytanka o plecionke- Ponad rok temu 
- 
			 seminaria z weltonem ribeiro seminaria z weltonem ribeiro- Ponad rok temu 
- 
			 zimowy oboz submission grappling zimowy oboz submission grappling- Ponad rok temu 
- 
			 Wywiad z Helio Gracie (Playboy luty 2001) Wywiad z Helio Gracie (Playboy luty 2001)- Ponad rok temu 
- 
			 BJJ w Kielcach BJJ w Kielcach- Ponad rok temu 
- 
			 Welton Ribeiro 3 dan bjj w Polsce Welton Ribeiro 3 dan bjj w Polsce- Ponad rok temu