BJJ WROCŁAW - NABÓR
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nic nie osiągnął, zawsze wykręca się kontuzjami, jest dyletantem i nie potrafi walczyć."
8O 8O 8O

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

BTW, Mariusz bjj ma we krwi. Parę lat temu skręcił mi kostkę podczas gry w kosza

Napisano Ponad rok temu
Wrocław Kuźniki wylęgarnią polskich talentów bjj

BTW, Mariusz bjj ma we krwi. Parę lat temu skręcił mi kostkę podczas gry w kosza

Napisano Ponad rok temu
jesli nie to tak z ciekawosci odpowiedz mi dlaczego pytasz ?
a wszystkie informacje znajdziesz na stronce to tak w ramach odpowiedzi na pytanie ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 diki i austin sa w mastersach mariusz i ja w adultsach a tam moglo byc troszke innaczej chociaz junior tez w adultsach i calkiem jadnie zawojowal
  diki i austin sa w mastersach mariusz i ja w adultsach a tam moglo byc troszke innaczej chociaz junior tez w adultsach i calkiem jadnie zawojowal  

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Bilety do Brazylii Bilety do Brazylii- Ponad rok temu 
- 
			 Czy coś nie zostało zatracone ? Czy coś nie zostało zatracone ?- Ponad rok temu 
- 
			 Przejscia miedzy gardami Przejscia miedzy gardami- Ponad rok temu 
- 
			 Pytanka o plecionke Pytanka o plecionke- Ponad rok temu 
- 
			 seminaria z weltonem ribeiro seminaria z weltonem ribeiro- Ponad rok temu 
- 
			 zimowy oboz submission grappling zimowy oboz submission grappling- Ponad rok temu 
- 
			 Wywiad z Helio Gracie (Playboy luty 2001) Wywiad z Helio Gracie (Playboy luty 2001)- Ponad rok temu 
- 
			 BJJ w Kielcach BJJ w Kielcach- Ponad rok temu 
- 
			 Welton Ribeiro 3 dan bjj w Polsce Welton Ribeiro 3 dan bjj w Polsce- Ponad rok temu 
- 
			 Would an ABU DHABI Champion dress like a woman? Would an ABU DHABI Champion dress like a woman?- Ponad rok temu