Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak.a co do dynamicznego otwierania to wlasnie sie juz z axisa otwierac nauczylem( bo rozumim ze to kryje sie prawidlowo pod tym pojeciem
)
I slusznie - takie klikanie to fajna zabawa, ale 710 to nie automat i jak przesadzisz, to Ci sie szybciej luzy zrobia. A po co...ale chyba nie bede go nadwyrezal
Szczerze mowiac zastanawiam sie, jak mozna sobie tym kolkiem cos zrobic w palucha - fakt, ze z Monochromem troche trwalo, zanim znalazlem "sweet spot"a i tez bolalo, ale z 710 nie mialem zadnych problemow.i pomimo zmasakrowanego palucha zostane przy kołku :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sprobuj PresidioZ noży jakie miałem w ręce 710 najlepiej mi się otwierała kołkiem od pierwszego kontaktu dlatego ją mam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Oj Rybak,oj znów przeginasz a ja jestem taki zadowolony.
"Na szczescie"...Presidio jest moim kolejnym faworytem ale na szczęście nie miałem go w łapce. Troszku mnie jego grubość (okładziny) i waga odstrasza, no ale tylko osioł nie zmienia zdania. Jak na razie 710 jest bliska mojemu ideałowi noża.
706?Teraz za to choruję za czymś małym 3'' i bardzo lekkim ale BM nie ma dla mnie w swojej ofercie nic ciekawego.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
OK.Nie Rybak wersje cub mnie jakoś nie iskrzą
A bo to "modified" jest, pewnie po to, zeby sie od spearpointa w 530 odroznialoco do 960 podniecająca oferta jest na bazarze ale jakoś mnie to w ręce nie zabardzo i po jaką cholerę oni to nazywają drop.. jak mnie się kojarzy ze sper..
Napisano Ponad rok temu
DZIĘKI za infoSopocie w military Cudę troszku popsutum szlifem i bez klipa za 150 może kogoś
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
widziałem w Sopocie w military Cudę troszku popsutum szlifem i bez klipa za 150 może kogoś zainteresuje
Napisano Ponad rok temu
Teraz za to choruję za czymś małym 3'' i bardzo lekkim ale BM nie ma dla mnie w swojej ofercie nic ciekawego.
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu