Drodzy panowie,prosze was o rade i pomoc
Napisano Ponad rok temu
Moj chlopak chce trenowac jiu jitsu,bardzo go to interesuje,a wiem ze ejst to strasznie pracochlonne. Studia,treningi i ja :? . Jest mi smutno z tego powodu,bo i tak mamy malo czasu dla siebie .no ale najgorsze jest to ze sie poprostu o niego boje. Powiedzcie mi czy jest to niebezpieczne, do czego prowadzi i czy majac dziewczyny,szkole i treningi bez problemu potraficie dac sobie z tym wszystkim rade??bardzo go kocham,chce zeby trenowal,bo bedzie szczesliwy z tego powodu. Odpiszcie mi bardzo was prosze.Mozecie jakos mnie uspokoic??
Napisano Ponad rok temu
wyjdzie szydlo z wora... :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja proponuje go zamknac w komorce, najlepiej obwiazanego wata...
Wtedy nic sobie nie zrobi.
P.S. i nie zapominaj dac mu jesc i pic
:wink:
Napisano Ponad rok temu
"kochanie jak ty sie zapisujesz to ja razem z toba!
...tak bardzo cie kocham!"
:wink: :wink: :wink:
Napisano Ponad rok temu
P.S. Kasiu9 moj post nie ma zadnego zwiazku z twoim pytaniem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale myśle ze wyjdzie mu to tylko na dobre, no i tobie też - fajnie chyba mieć wysportowanego faceta a nie jakiegos "pionka" (bez obrazy dla niećwiczacych )
a czemu ty nie miałabyś sie zapisać też? Spróbuj - moze ci sie spodoba przyjsć i zoabczyć nie zaszkodzi
Napisano Ponad rok temu
Ja nie wyobrazam sobie miec dziewczyny ktora by nic nie cwiczyla, znaczy zadnej SW.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Powiedzcie mi czy jest to niebezpieczne, do czego prowadzi i czy majac dziewczyny,szkole i treningi bez problemu potraficie dac sobie z tym wszystkim rade??
Jakbym słyszał moją dziewczynę rok temu...
No i padało jeszcze pytanie czy przypadkiem nie będę potem tych technik wykorzystywał na niej w czasie kłótni. Największym obrzydzeniem napawały ją moje treningi boksu, bo wiadomo że jak bokser to na pewno damski :roll:
Pomogło to o czym pisze Szczepan - namówiłem moje dziewczę do pójścia na trening Shidokanu. Było to na początku października.
A dziś Mała trenuje chyba nawet bardziej zaciekle niż ja, razem oglądamy turnieje MMA, a jak mamy więcej czasu to... wykorzystujemy go na wspólny trening (w parterze oczywiście ). No i gadki o przemocy jakiej się uczę w dziwny sposób zniknęły
Otóż, droga Kasiu, nie masz się czego obawiać.
Oczywiście trzeba na to poświęcić trochę czasu, ale myślę że warto.
Nie musisz się obawiać o zdrowie (jego czy swoje), nie stanie mu się krzywda (jakieś ryzyko kontuzji jest, ale myślę że nie większe niż np. na siatkówce).
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
ale jakies suczki beda za nim lataly wrrrr....
Niestety tak wesoło to my, "fajterzy", nie mamy...
Co znaczy że chce mieć grzeczną i skromną dziewczynkę? Boi się że go pobijesz? Albo że treningi zmienią Twój charakter i staniesz się bardziej agresywna? Spokojnie, tak źle to nie ma.
No chyba że trenujesz Tsunami albo Rayz-Do
(żarcik, zapomnij o tych nazwach )
Napisano Ponad rok temu
Powiem tak:muszę pogodzić treningi, szkołe, działalnośc w samorządzie studenckim, inna działalność, praca(chociaż ostatnio mam jej za mało i szukam), codziennie tez marnuje jakie2,5 godziny w PKSie dojeżdżając. Dziewczyne miałem i czas też sie znajdywał :wink:Powiedzcie mi czy jest to niebezpieczne, do czego prowadzi i czy majac dziewczyny,szkole i treningi bez problemu potraficie dac sobie z tym wszystkim rade??
to podeślesz je do nas...ale jakies suczki beda za nim lataly wrrrr....
troszeczkę stereotypów się wkradło... Niewiele znam trenujacych macho...a z reszta nie lubie wysportowanych facetow.najczsciej kojarza mi sie z typem maczo
Uszy do góry nic mu nie bedzie. Pod okiem odpowiedniego trenera jest to bezpieczne, zdrowe i motywujace do dalszego działania(a i w innych dziedzinach moze się mu kondycja poprawi :wink: )
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
co byscie radzili trenowac kobietce takiej jak ja?? ok.1,70 i 49 kg??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Praca, szkoła i treningi :(
- Ponad rok temu
-
" Atemi" w Sosnowcu
- Ponad rok temu