Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ostatnio TaeTad rzucił taki pomysł, który mi się też spodobał. W grupie uderzaczy powinny byc zasady uderzane a w grupie chwytaczy czysty grappling.Za to spodobal mi sie pewien pomysl. Konfrontacja styli. Kazdy przedstawiciel stylu walki walczy stosujac sie do regulaminu w swojej dyscyplinie.
Bokser tylko uderza. TKD stosuje swoje regulainy. Karate.... . Judo tylko rzuca i walczy w parterze. Kalaki tylko kije. itd itd.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
hehehe
HAST, pomysl mi sie podoba......kazdy w/g swojego regulaminu...kalaki z palkami, karate itp. bez ochraniaczy i rekawic. Tylko jakby np. judoka boksera do parteru sprowadzil, to co by ten biedny bokser na swoich zasadach tam zdzialal, przeciez jego zasady walki w parterze nie przewiduja
![]()
Niestety w praktyce raczej nie do zrealizowania, bo wtedy na 4 KSW : Muay Thai- rece owiniete sznurkiem z zywica .....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
BJJ wszystko wygrywa, jest najlepsze... ale póki co obaj zawodnicy na Konfrontacji przegrali.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Fedor i czołówka pride to nie zawodnicy stylów oni ćwiczą zawodowo i ro bią wszystko co jest skuteczne także BJJFedor Emelianenko nie jest BJJ-owcem a na nakurwia wszystkich i po co się spuszczać, jak to zawodnik walczy i wygrywa - a nie styl jaki reprezentuje.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu