Konfrontacja Sztuk Walki III
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kto komentował?
Konfrontacja czego, czy kogo? ;p
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pewnie że nazwa poprostu Konfrontacja była by moze lepsza ale co z tego. A to że Janisz się myli, no to co?? To kto powinien relacjonować walki? Janisz jest dobry i się kojarzy z walkami, głównie dzięki K1.
Ja gratuluje wszystkim zawodnikom odwagi. Konfrontacje obejrzę dopiero w czwatrek na powtórce w zwykłym polsacie.
ps. Dzięki Polsatowi za to że jako jedyna Polska telewizja pokazuje walki. Myśle że nazywać ich idiotami jak ktoś tam wcześniej to nie jest wporządku...
Napisano Ponad rok temu
Ludzie krytukuja z racji takiej iz ich wymagania sa ciut wyzsze niz przecietnego czlowieka. Konstruktywna krytyka jest potrzebna.
Napisano Ponad rok temu
ps. Dzięki Polsatowi za to że jako jedyna Polska telewizja pokazuje walki. Myśle że nazywać ich idiotami jak ktoś tam wcześniej to nie jest wporządku...
....wiesz ale niektórzy w tygodniu wracają do domu o godz 23(do tego coś przegryźć umyć się i już jest 24) a wstaja o 6:30 więc dawanie powtórki o godz.3:10 to nasprawdę jest totalnym debilizmem
Pozdro.
p.s. jezeli ktos wie o jakieś innej powtórce niż ta we wtorek(w zasadzie w środe wczesnym rankiem o 3:10) to niech da znać
Napisano Ponad rok temu
PS. Swoją drogą, to też nie rozumiem za batrdzo jednej rzeczy. Ktoś wcześniej słusznie zauważył, że konfrontacja stylów walki jest tylko w nazwie w nie w ringu. Najlepiej byłoby to zorganizować pod szyldem MMA, ale jak gdzieś tu już czytałem na forum, te trzy literki są zarezerwowane dla kogoś innego 8)
PS.2 . Zontek wypadł słabo, ale pomimo to..SHIDOKAN RULE`s :twisted:
W następnej edycji widzę tylko jednego faworyta.... jestem Marcin z tobą. OSS
Napisano Ponad rok temu
2. RULES
Napisano Ponad rok temu
kim byl ten koles, ktory stworzyl jakis anty-terror combat system,czy cos takiego?
Napisano Ponad rok temu
a powtórke to ja sobie zamierzam nagrać. Jeśli konfrontacja jest taka zła to czemu nei ma w TV Coloseum i innych?? Spróbujcie może zainteresować Polsat.
Napisano Ponad rok temu
Aaaaa widzisz...na ten temat był dyskusja całkiem długa http://www.budo.net....der=asc&start=01. a dla kogo są te literki zarezerwowane?
2. RULES
2. ano rule`s
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Prezenter na ringu to pomyłka, przedstawienie zawodników tak samo, ludzie widziałem takie samo odczucie mieli do niego.
Pokaz tańców zespołu w hakama...panowie nie przestaję się śmiać
Konstruktywna krytyka?
1. zmienić nazwę bo wprowadza w błąd
2. zmienić prezentera ringowego
3. zatrudnić kogoś od scenariusza przedstawień żeby nie dawać idiotycznych występów, np. tych gości w hakama
4. nie puszczać w tivi dopóki nie wzrośnie poziom i nie będą spełnione powyższe punkty
ps. Juras zmień sobie muzę na tą co miałeś bo ta nowa to kaszalot nieziemski.
Napisano Ponad rok temu
a juz myslalem,ze tylko ja tak na tym forum sadze :wink:ps. Juras zmień sobie muzę na tą co miałeś bo ta nowa to kaszalot nieziemski.
Napisano Ponad rok temu
Co innego konstruktywna krytyka a co innego mieszanie z błotem ;-)
a powtórke to ja sobie zamierzam nagrać. Jeśli konfrontacja jest taka zła to czemu nei ma w TV Coloseum i innych?? Spróbujcie może zainteresować Polsat.
jak bedziesz nagrywal to ustawiam sie w kolejce po porzyczenie kasetki (tylko bez long playa plis) oczywiscie piffko bedzie
Napisano Ponad rok temu
Leppera też widać w tivi to znaczy że gościu jest super?a powtórke to ja sobie zamierzam nagrać. Jeśli konfrontacja jest taka zła to czemu nei ma w TV Coloseum i innych?? Spróbujcie może zainteresować Polsat.
Wszystko to kwestia sprzedaży, wiadomo ludzie to ciemna masa i może łyknęli "konfrontacje styli" choć faktycznie ona nią nie jest. Dochodzą przede wszystkim kontakty.
Napisano Ponad rok temu
Oczywiscie to nie znaczy, ze Juras nie umie wychodzic z dzwigni.
Gosc na ringu jaki garniak plonacy,heh, i organizatorzy tak samo... No ale sa gusta i ...
Janisz dawal rade, tylko ten drugi glupoty gadal, i bedac odwrocony do ringu plecami pierdo..ol ze Antek zalozyl dzwignie, a Janisz za nim.
Brawo dla Antka i Jurasa.Nie wiem dlaczego czepiacie sie goscia od bjj, przeciez Buczko to dobry zawodnik wiec nie bylo latwo.
Napisano Ponad rok temu
heh co wy na kalaki i shidokan
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na razie to co nabazgrałeś, nie za dobrze świadczy o tobie.przed chwilą znajomy( który dobrze zna Buczka) powiedział mi że podobno, podkreślam podobno Buczko nie doznał żadnej kontuzji tylko po prostu widzac że słabo walczył z zawodnikiem bjj, powiedział ze odniósł kontuzję aby nie dostać bęcków od Antka. Spróbuję się coś nie coś dowiedzięć na ten temat bo jeśli się to potwierdzi to nie za dobrze świadczy o zawodniku.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Niech żyje nam Saku 100 lat!!!
- Ponad rok temu
-
colloseum w red light :>
- Ponad rok temu
-
Cage Rage 10 - 26.02.2005
- Ponad rok temu
-
Euphoria 3 USA vs World - 27.02.2005
- Ponad rok temu
-
Ostatni kontrakt Randyego Couture
- Ponad rok temu
-
Wywiad z Silva - Wygrałem tą walkę!
- Ponad rok temu
-
Oficjalna strona Mirko Cro-Copa
- Ponad rok temu
-
Cro-Cop vs. Fedor i nie tylko (Pride 2005)
- Ponad rok temu
-
Rodney "Chico" King w Polsce!!!
- Ponad rok temu
-
czolowka mma, a koks
- Ponad rok temu