niesmak.spyderco.pl
Napisano Ponad rok temu
Nigdy nie bylo tam pelnego asortymentu, jak spytalem sie kiedys o triangla ktorego juz mialem to spotkalem sie z 8O dzis poszedlem sprawdzic czy dolar stanial :wink: , nie bardzo. Spytalem wiec o nozyk ktory mi sie ostatnio spodobal czyli Salse. No i niestety "tego modelu jeszcze u nas nie bylo".
:blus:
Wychodzac powtorzylem sobie pod nosem pewna mantre zaczynajaca sie od "no zesz..." na co zonka z uroczym usmiechem spytala "ktory to juz raz?"...
Takie fajne noze, taki tani dolar, tak mogloby byc pieknie...
Napisano Ponad rok temu
Wiesz, ile w takim miejscu czynsz kosztuje? Pracownikom w sklepie tez musisz zaplacic itd., itp.
Napisano Ponad rok temu
Swoją drogą z tymi polskimi przedstawicielstwami porządnych firm to ciekawa sprawa. Np Suerfire też ma takiego "profesjonalnego" przedstawiciela, że łeb z płucami wyrywa z wrażania. Może jakaś mailowa akcja uświadamiająca by się przydała, oni chyba tak do końca nie wiedzą z kim się zadali :-) .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dlaczego wcale mnie to nie dziwi ?
Odpowiedź :
W kraju w ,którym kafelki wykładają magistrzy , serwis komputerowy prowadzą mechanicy , pomocy medycznej udzielają " kosmiczne technologie z byłego ZSRR" , sklep firmowy powinien być drogi ,żle zaopatrzony i z niedoinformowaną obsługą .
Szkoda tylko ludzi ,którzy po takiej wizycie idą na stadion po "rewelacyjny nóż rambo" .
Napisano Ponad rok temu
Ich strona webowa to juz w ogole inna bajka - juz nie chcialem tego poruszac ale to po prostu wstyd. Dzieci po zajeciach informatyki w szkole potrafia zlozyc ladniejsza wlasna stronke. Merytorycznie zas - to powinno podpadac pod jakis paragraf z zakresu ochrony praw konsumenta, rzetelnej informacji o sprzedawanym produkcie.
tja akcja mailowa... jest to jakis pomysl.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pietnowanie popieram w 100%nie no karte mam, sprowadzic moge itd itp tylko mam jakies niczym nie uzasadniona wewnetrzna potrzebe pietnowania takich postaw ktroe powoduja ze a. mowimy ze kraj jest chory, b. wiekszosc naszych rodakow mowiac o dobrym nozu ma na mysli noz rambo ze stadionu. Firma ktora powinna budowac w okol swoich produktow pewna kulture strzela sobie w stope (i w zyski) wlasna indolencja.
Akcja mailowa tez by chyba byla jak najbardziej wskazana.
Napisano Ponad rok temu
- Oburęczna, pełnej długości, o typowym stylu kolba z drewna bukowego
- Nastawny 2 etapowy język spustowy
- Gładki tył na cylindryczny przewód rurowy
- Montowany odkryty przyrząd celowniczy
- Bezpiecznik, który może być powtórnie zastosowany
- Klinowy typ lufowego zamka
- Typowy, odpowietrzający odważnik wylotu lufy
- Moc do legalnego limitu 12 funtów (5,4kg)
- 2 częściowy język spustowy
- Projekt gładkiego tyłu kolby do cylindrycznej rury rdzeniowej lufy
- Dostępna w wersji ‘mocny strzał’ 6.35 mm
- Gwintowany wylot lufy dla łatwo mocowanego spowalniacza
- Integralne bruzdy lunetowe
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a co do cytatow to wiatrowki Webley to i tak najlepiej opisane produkty
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
.....A co do akcji mejlowej to moze by tak wygenerowac jeden list i przesłac go do nich,oczywiscie kazdy z osobana przesle.Moze to im cos da do myslenia
Racja , niech ktoś biegły w angielskim ,walnie wzorek . Kto będzie chciał to wysle i spoko .
Ja niestety mogę najwyżej poogladać Discovery chanel w orginale . gdybym sam cóś takiego wypłodził , popłakaliby sie w "pajączkowie" ze śmichu .
" moja chcic dostarczywać opinia w temata wasze pszedstawicielowi w moja kraj..." :wink:
Napisano Ponad rok temu
K.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pierdu pierdu każdy że nie szprecha po angielsku, a na obcojęzycznych forach połowa z nas bywa i nie tylko w charakterze zwiedzających :wink:
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
CRK Tanto ,co wy na to????
- Ponad rok temu
-
Nowy SOCOM Elite Auto...
- Ponad rok temu
-
Jaki nóż wybrać? - przeczytaj zanim zapytasz