Pride NYE - Shockwave - wyniki i fotki
Napisano Ponad rok temu
sory ze cytuje fote, ale mam pytanie
Czy ten kolega Sakuraby chcial bic Ryana, bo tak to tu wyglada ?
Jest na dc pelna walka Mina z Fedorem ?? bo sciagnela mi sie taka co po rozcietej glowie Fedora Mino schodzi i tyle...
Napisano Ponad rok temu
W pewnym artykule czytałem ze niektórzy spodziewają sie stosunkowo szybkiego zakonczenia na korzyść Silvy a jako jeden z argumentów podawano to ze Silva obijał jak chciał np. Yoschide z którym bardzo szybko przegrał Hunt !! Ale co to za argument ? Przecież to są dwa zupełnie różne style walki ... Silva kapitalnie daje sobie rade z chwytaczami ale Hunt to nie chwytacz lecz uderzacz i to bardzo dobry. Dlatego tuż przed walka byłem zdania ze Hunt ma zdecydowanie wieksze szanse niż Sakuraba i dlatego wynik tej walki nie był dla mnie aż tak wielkim zaskoczeniem. Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
sory ze cytuje fote, ale mam pytanie
Czy ten kolega Sakuraby chcial bic Ryana, bo tak to tu wyglada ?
Ryan chciał walczyć z Saku, na co K.N. stwierdził, że on może walczyć zamiast Saku(bo ten ma przecież połamane żebro) i wziąwszy pod uwagę, że Nakamura to nie byle Mietek, to dobrze by się to dla Ryana nie skończyło.
--------
Polecam zwrócić uwagę na minki jakie strzela Mirko podczas walk, przede wszystkim Silvy i Mino. Siedzi tuż przy ringu w szarej bluzie.
Napisano Ponad rok temu
Po tej bolesnej lekcji jaką otrzymali Yoshida i Silva nie zobaczymy zbyt szybko walk między kategoriami wagowymi. Na tak wysokim poziomie kilkadziesiąt kilo to już nie są żarty.
Nie wiem czy takie odnieśliście wrażenie i czy się ze mną zgodzicie, ale niektórzy zawodnicy chyba nie ćwiczą we właściwym teamie pod właściwym kątem. Inni natomiast zmienili już swoje nastawienie i to procentuje.
Kevin Randleman - ten gość ze swoimi zapaśniczymi umiejętnościami mógłby walczyć o tytuł... gdyby przez rok posiedział w Brazillian Top Team i ćwiczył grappling...
Minotauro - od dawna jak ogladam jego walki, to czegoś mi naprawdę w nim brakuje. Jest moim ulubionym zawodnikiem, ale oprócz parterowego geniuszu jest zawodnikiem trochę niekompletnym. Minotauro powinien się zająć bardzo poważnie uderzaniem i zapasami. Po Fedorze czeka go jeszcze wiele wyzwań. Pamiętajcie, że nowy trener CroCop'a jest czterokrotnym mistrzem świata w BJJ i zamierza walczyć w Pride. Prędzej czy później Mino się z nim spotka, a wtedy lepiej, żeby miał dobre uderzenia.
CroCop - Jeszcze trochę pracy z chwytaczami i będzie płacz i zgrzytanie zębów Ja się bardzo cieszę, że Mirko nie znoakutował Kevina, bo by wszyscy mówili: eee, Randleman miał fuksa, a teraz wszystko poszło jak trzeba. Po tej gilotynie CroCop będzie się śnił w koszmarach wielu zawodników i pozabawi Vanderleia Silvę nadziei na zwycięski rewanż.
Napisano Ponad rok temu
CroCop nadrabia zaleglosci parterowe i bardzo dobrze !
Podobno CC ma walczyc z Fedorem na nast. pridzie !!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
... nie wierze ... jak juz dojdzie do walki to o pas ... a mysle ze walki o pas wagi ciezkiej na nastepnym Pridzie nie bedzie...Podobno CC ma walczyc z Fedorem na nast. pridzie !!
Napisano Ponad rok temu
ale tylko na zasadach walka konczy sie przez KO
Napisano Ponad rok temu
Co do zapasow, to moglby poprawic, ale to i tak kozak. :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mirko....to wszystko co powiem...
To ja dodam jeszcze jedno - Mirko
Napisano Ponad rok temu
Fedor jeszcze raz pokazal klase.
Kariera Mirko jakos w ogole mnie nie interesuje.
K_P
Napisano Ponad rok temu
pierwsza walka Mirko-Kevin wywołała u mnie dziwne reakcje - krzyk , śmiech, a co najlepsze zainteresowanie prawie wszystkich obecnych i darłem się i darłem Miiiirko, Miiiirko ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie jedynym bylem jeszcze jahem hem byłem chyba jedynym userem tego forum który stawiał na Gardnera
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
[SPOILER] Hunt vs Silva
- Ponad rok temu
-
Najduch w K1!!!
- Ponad rok temu
-