Police-laminat?
Napisano Ponad rok temu
Czy komuś coś wiadomo, żeby Spyderco Police było sklejane z róznych stali, czy to tylko ślady po niestarannej obróbce??
PZDR,
Smoku
Napisano Ponad rok temu
No i porobilbys pare fotek, ten Twoj monochrome na zdjeciach to bylo mistrzostwo swiata.
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli to, tak wygląda w s30v, a to napewno nie laminat , to w twoim wypadku też raczej nie jest. Zresztą była by to totalna nowość w Spyderco.
Pozdrowionka znad makowca K.O.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to najprawdopodobniej nie jest rdza KO, taki brazowawy nalot to wg spyderco pozostalosc po obrobce laserem, nie rdza.
Tak wiem , najlepiej widać go na rampie pod kciuk (nawet nie zamierzałem czyścić ,bo ma to swoj urok) niestety w otworze były jakieś inne naloty , były bo już wyczyszczone .
Napisano Ponad rok temu
Dzięki, też tak myślałem, że to ślady po wycinaniu. A zgodnie z twym życzeniem - jest i recka ("Mówisz-masz" ). Mam nadzieję, że fotki dorównają poprzednimZ tego, co wiem, Spyderco laminatu stali nie uzywa, te slady w dziurze to moze byc po prostu pozostalosc po wycinaniu laserem (mialem tak w paramilitary, takie jakby bardzo drobne nagwintowanie).
No i porobilbys pare fotek, ten Twoj monochrome na zdjeciach to bylo mistrzostwo swiata.
Napisano Ponad rok temu
Wyglada nieciekawie, ale kto widzial fotki mojej Endury swego czasu, tego nic nie powinno zdziwic
Ale to takie tam kosmetyczne niedorobki, poza tym trudno tym nozom cos zarzucic.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
przepisy we Wloszech
- Ponad rok temu
-
pomocne nowinki na Military.pl
- Ponad rok temu
-
Pancerny automat?
- Ponad rok temu
-
Boker Magnum Top Lock
- Ponad rok temu
-
Kershaw K.O. Leek czy Benchmade Monochrome
- Ponad rok temu
-
Witam jestem ciekaw czy zrobilem dobry wybór
- Ponad rok temu
-
Kershaw Shapphir-krótki opis
- Ponad rok temu
-
Ostrzałka z korund
- Ponad rok temu
-
Kto jest przedstawicielem Emersona na Polske?
- Ponad rok temu
-
120 Wiktorów na 120-lecie
- Ponad rok temu