Co mamy co nosimy co kochamy
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
znam ten ból brrrrr 8OPiwnica + arachnofobia + brak latarki + wsadzenie łapy w pajęczyny podczas próby zapalenia światła = mój nagły zgon na zawał .
Napisano Ponad rok temu

rozumiem jakby to jakies ptaszniki, ale jakis korsarzyk, albo podobne domowo-ogrodowe stworzonko :twisted:
moja rada - spojrzcie na niego inaczej, z bliska, sprobujcie zrozumiec, pozwulcie mu wejsc na lapke i obserwujcie.
wiekszosc pajakow nie lubi ciepla ludzkiego ciala i od niego uciekaja.
pobawcie sie z pajaczkiem....nie taki diabel straszny.
Napisano Ponad rok temu
kosarzyk jak już.tacy twardziele i boja sie pajaczka?

rozumiem jakby to jakies ptaszniki, ale jakis korsarzyk, albo podobne domowo-ogrodowe stworzonko :twisted:
moja rada - spojrzcie na niego inaczej, z bliska, sprobujcie zrozumiec, pozwulcie mu wejsc na lapke i obserwujcie.
wiekszosc pajakow nie lubi ciepla ludzkiego ciala i od niego uciekaja.
pobawcie sie z pajaczkiem....nie taki diabel straszny.
mimo, że boje sie tego cholerstwa, know your enemy.
Mimo wszystko, to jest fobia i pozbyć się tego to nie takie proste.
Ty móisz o pozbyciu się racjonalnego strachu, fobia jest skrzywieniem i nie ma w sobie nic racjonalnego.
niestety
Napisano Ponad rok temu
 przez to jesienia malo po lesie laze
  przez to jesienia malo po lesie laze  

Napisano Ponad rok temu
Ja raz zjadłem ludzki kał i nawet się nie porzygałem...

A pajączki są słodziuchne. Dopóki nie mają zębów jadowych jak grzechotnik i nie skaczą na metr do góry... :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Nudzilo Ci sie, czy moze to bylo jedno z cwiczen na studiach?

A latarka w miescie przydaje sie do wielu rzeczy. Znalezc cos w samochodzie po nocy, pod nogi sobie w jakiejs ciemniejszej okolicy poswiecic, pobawic sie itp...

Napisano Ponad rok temu
I nie, nie wywołało to u mnie stanu podniecenia seksualnego

Koniec offtopa.
A co do tematu, to powiem, że latarka w mieście jest potrzebna, ale z czestotliwością raz na miesiąc.. :roll:
zLEDowany solitaire mi wystarcza.
Napisano Ponad rok temu
W metrze większość ma ze sobą telefony komórkowe.Zgadnij ile osób jadących w metrze w ciągu dnia, ma przy sobie choćby najmniejszą latarkę.
Świecą wystarczająco mocno, żeby się poczuć pewniej w razie awarii.
Napisano Ponad rok temu

wiem , może przesadzam, takie tabliczki są pewnie typu "glow in the dark" ale ...
Napisano Ponad rok temu
W metrze większość ma ze sobą telefony komórkowe.Zgadnij ile osób jadących w metrze w ciągu dnia, ma przy sobie choćby najmniejszą latarkę.
Świecą wystarczająco mocno, żeby się poczuć pewniej w razie awarii.
Poza metrem chyba też :wink:
Jest jednak pewna, zauważalna różnica w jakości światła
 8)
   8)

Napisano Ponad rok temu
Bo czasami przydają się w najbardziej nieoczekiwanym momenciepo co wam latarki w mieście ? Na wyjeździe to rozumiem ... Ale w miastach są latarnie...

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
fuck. do tej pory nosiłem tylko komórę, jakąś kasę i to wszystko, a niedawno jak kupiłem sobie torbę bad-boy, taką przez ramię przewieszaną to zacząłem nosić ze sobą kupę klamotów, które nosiłem tylko "na specjalne okazje". i po co mi to było...
AHahahahaha wpadl, WPADL!

Wyobraz sobie co ja mam z pygmy falconem od maxpedition
 teraz to ja pol domu rano ze soba zabieram i wracam wieczorem albo rano
  teraz to ja pol domu rano ze soba zabieram i wracam wieczorem albo rano  

Napisano Ponad rok temu
 noszę ze sobą (A NIGDY, K...A TEGO NIE NOSIŁEM) 2 noże, szczękę, i w ch.j drobnicy. oddam chyba torbę bracholowi :wink:
   noszę ze sobą (A NIGDY, K...A TEGO NIE NOSIŁEM) 2 noże, szczękę, i w ch.j drobnicy. oddam chyba torbę bracholowi :wink:

Napisano Ponad rok temu
 8)
   8)

Napisano Ponad rok temu

ale w dupe z tym :wink:
Napisano Ponad rok temu
 8)
   8)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Surefire U-2 Ultra Surefire U-2 Ultra- Ponad rok temu 
- 
			 Inova Micro vs. Photon Micro? Inova Micro vs. Photon Micro?- Ponad rok temu 
- 
			 Krzesiwo (Magnesium Firestarter) Krzesiwo (Magnesium Firestarter)- Ponad rok temu 
- 
			 Latarka dla mojej siostrzenicy. Latarka dla mojej siostrzenicy.- Ponad rok temu 
- 
			 Mam nadzieję, że mnie nie zje...cie, ale... Mam nadzieję, że mnie nie zje...cie, ale...- Ponad rok temu 
- 
			 Latarki, inova, surefire Latarki, inova, surefire- Ponad rok temu 
- 
			 No i w Warszwce wczoraj wywaliło kory! No i w Warszwce wczoraj wywaliło kory!- Ponad rok temu 
- 
			 tescik surefire L2 tescik surefire L2- Ponad rok temu 
- 
			 Latarka pod Karabin. Latarka pod Karabin.- Ponad rok temu 
- 
			 Maglite AA - Maglite 2C - Inova X1 - Gerber Infinity Ultra - Maglite AA - Maglite 2C - Inova X1 - Gerber Infinity Ultra -- Ponad rok temu