kiedy najlepeij przejsc na Muay Thai??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak chcesz to przejdz na muay thai i juz
chyba nie ma czegos takiego ze trzeba byc wystarczajaco dobrym w kicku zeby isc na thaia no nie ?
Napisano Ponad rok temu
Tak przynajmniej mi sie wydaje.....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...i tak po 2 latach na Muay Thai czy to dobry pomysł czy nie,jak według was lepiej..wspomne ze na tej samej sekcji jest muay thai i ten sam trener co trenuje kicka trenuje tez muay thai...
Viro, pokutuje w Tobie mniemanie, że muay thai jest wyższą formą kickboxingu i najpierw powinno się dobrze opanować elementy kicka aby móc przejść na thaja. Tak jak powiedzieli przedmówcy Muay Thai nie jest dla wybrańców tylko dla każdego. Możesz być wysoki lub niski, doświadczony lub nie, stary lub mlody, chlopakiem lub dziewczyną...
Swoją drogą uważnym okiem przyglądam się trenerom, którzy nauczają więcej niż jednej dyscypliny. W jakim klubie ćwiczysz?
Napisano Ponad rok temu
Czy to już klocki bardziej dla młodych lwów?
pozdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
U nas w klubie są treningi nastawione raczej na technikę (rekreacja). Kto chce walczyć w zawodach ma dodatkowe zajęcia. Poza tym oldboye są bardziej wytrzymali podczas długotrwałych ćwiczeń - np. w maratonach biega wielu takich oldboyów....Czy dla oldboyów jakaś formuła treningowa nazwijmy "rekreacyjna" bardziej istnieje?
Czy to już klocki bardziej dla młodych lwów?
Pozdrawiam młodego lwa
Półoldboy
Napisano Ponad rok temu
i tak się zastanawiałem (ot durnego łba się pomysły czepiają) czy sie na takie MT nie przejść. Ale, no właśnie pojawia się pytanie, czy to aby już nie kółko zainteresowań dla młodzieży ?I dlatego, tak pytam, poprostu czy się spotkaliście z formułą "oldboj tim rekriejszyn MT"?
Cypis Ty juz znalazłeś, to fajowo, rozumiem , że zabawa w pytę?
pozdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zabawa w pytę ....Cypis Ty juz znalazłeś, to fajowo, rozumiem , że zabawa w pytę?
Ale czasami mlodzież mnie oslabia, gdy podczas ćwiczeń zwracają się per pan. Może móglbym być ojcem większości... ale muay thai to dla mnie fajna zabawa, a nie jakieś tam oficjalne... sam nie wiem co.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
pozdrówko
Napisano Ponad rok temu
Dzięki, biorę to za komplement jeżeli chodzi o moją sekcję....a bo widzisz to wasze MT na wysokiej kulturze osobistej jest oparte i młodzież CI szacuneczek okazuje
pozdrówko
A co do szacunku, to wg mnie należy się on tym, którzy coś osiągnęli, bez wzglęldu na wiek i staż.
Pozdrowienia
Napisano Ponad rok temu
i tak też jest, :-) co prawda nie znam osobiście żadnego tajskiego boksera, a tym bardziej środowiska,ale przyznam się, że oglądając waszą galę w Krakowie, odnisłem wrażenie ogromnego potencjału z zakresu, nazwijmy to, :-) pozytywnej energii. Pozostaje mieć tylko nadzieje że jest tak w rzeczywistości i taki kurs utrzymacie.Dzięki, biorę to za komplement
pozdr...no i zdaje sie wesołych świąt
Napisano Ponad rok temu
Bardzo się cieszę, że podobała Ci się gala w Krakowie. Turniej w Warszawie też się udał.... ale przyznam się, że oglądając waszą galę w Krakowie, odnisłem wrażenie ogromnego potencjału z zakresu, nazwijmy to, :-) pozytywnej energii. Pozostaje mieć tylko nadzieje że jest tak w rzeczywistości i taki kurs utrzymacie.
pozdr...no i zdaje sie wesołych świąt
Wszysto idzie świetnie dzięki tej "pozytywnej energii". Jak na razie pchają to do przodu zapaleńcy (z całej Polski), którzy poza satysfakcją...
Trochę się boję jak to będzie wyglądało, gdy zaczną w grę wchodzić pieniądze. Ale wszystko zależy od ludzi którzy się tym zajmują.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
jak...właśnie wkroczyła "polityka". I tak się czasem zastanawiam, czy to taka nasza klątwa narodowa czy co? :-) :?
Napisano Ponad rok temu
Chciałbym zacząć ćwiczyć Thaia w krakowie.
Wiem że dobra sekcja jest na kamińskiego. Ale to chyba sprawa dobrego trenera. ( znam nawet osobiscie z siłowni )
Ale mam pytanie gdzie Ty Cypis ćwiczysz MT. Za ile, kiedy, od kiedy i jakie masz wrażenia...
- Pozdrawiam J.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Dobry i w miarę tani klub w warszawie!
- Ponad rok temu
-
XXIV Turniej o Zlata Rekawice Wisly
- Ponad rok temu
-
Nowy klub Muay Thai w Gdańsku