fachowa rada
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dziewczyno przychodz na treningi , na bjj lasek jest mało tak ze na 99% bedziesz traktowana jak złote jajko ... i dobrze!
Napisano Ponad rok temu
Fakt ze kobiety inaczej sie traktuje na treningach - byle nie przeginac - jajko nawet zlote musi byc leciutko poobijane.
Napisano Ponad rok temu
Z tego co sie orientuje to Bjj jest znacznie lepsza oferte dla kobiet i nie tylko.
Duzo osob tam cwiczy, masa grup i obiektow na ktorych odbywaja sie treningi. Kilku dobrych trenerow i masa doswiadczonych zawodnikow / zawodniczek.
Napisano Ponad rok temu
jeszcze raz zapraszam, jesli wiecej pytan to na priv lub gg
Napisano Ponad rok temu
heh sorata.... ona prosila o rade a nie wyrazenie opini "napalonego" samca. Tu chodzi o nabywanie umiejetnosci a nie spotkania towarzyskie. Mata to nie pub.
Fakt ze kobiety inaczej sie traktuje na treningach - byle nie przeginac - jajko nawet zlote musi byc leciutko poobijane.
Panie magister ale ja jej przeciez poradzilem , zeby poszla i zaczela trenowac , i przeczytaj jeszcze raz co napisalem bo nie wiem zkad wzieles to stwierdzenie
Mata to nie pub.
Napisano Ponad rok temu
heh sorata.... ona prosila o rade a nie wyrazenie opini "napalonego" samca. Tu chodzi o nabywanie umiejetnosci a nie spotkania towarzyskie. Mata to nie pub.
Panie magister ale ja jej przeciez poradzilem , zeby poszla i zaczela trenowac , i przeczytaj jeszcze raz co napisalem bo nie wiem zkad wzieles to stwierdzenieMata to nie pub.
co do porownania mata-pub.... moze fakt - zle to ujalem.
Napisano Ponad rok temu
Kocyk a moze udzielisz mi pare rad na spotkaniu budo jak jeszcze jakies bedzie heheh :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
ADCC BRAZILIAN TRIALS (pictures and details)
- Ponad rok temu
-
wyjscie z gardy
- Ponad rok temu
-
ADCC European Trials 2005 - oficjalna lista zawodników
- Ponad rok temu
-
BJJ LUBLIN i VALE TUDO LUBLIN
- Ponad rok temu
-
Testimonial about a trip to Brazil
- Ponad rok temu
-
Leg locki
- Ponad rok temu
-
chcesz zrobic seminarium w swoim miescie
- Ponad rok temu
-
ADCC, czy mozna sie dowiedziec cos wiecej?
- Ponad rok temu
-
ADCC 2005 trial - San Paulo - wyniki
- Ponad rok temu
-
Kettlebell
- Ponad rok temu