Microtech Camofly
Napisano Ponad rok temu
Cel nabycia glownie 'machanie'. Mam juz Spyderco Spyderfly'a, zwykle z nim cwicze, chcialam po prostu sprobowac tego kunsztu jeszcze z innym balkiem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
do machanai chyba zdecydowanie lepiej bechmade albo cold steel
Napisano Ponad rok temu
 , no i z fajnej stali 14-4 CrMg czy cos tam. Z wad, raczki sa z aluminium, ktore sciera sie jak jasna cholera w okolicach latcha, a poza tym latch po godzinie machania ma tendencje do odkrecania sie co doprowadza mnie do szalu. Z kolei mocowanie ostrza do rekojesci jest bardzo solidne, i po roku naprawde intenswynego uzywania nie widze zmian. Zrobie mu jakas sesje zdjeciowa, jak tylko kupie sobie karte do cyfry, bo ta ktora dali w zestawie miesci 3 zdjecia w rozsadnej jakosci. Pozdrawiam, Yoss.
 , no i z fajnej stali 14-4 CrMg czy cos tam. Z wad, raczki sa z aluminium, ktore sciera sie jak jasna cholera w okolicach latcha, a poza tym latch po godzinie machania ma tendencje do odkrecania sie co doprowadza mnie do szalu. Z kolei mocowanie ostrza do rekojesci jest bardzo solidne, i po roku naprawde intenswynego uzywania nie widze zmian. Zrobie mu jakas sesje zdjeciowa, jak tylko kupie sobie karte do cyfry, bo ta ktora dali w zestawie miesci 3 zdjecia w rozsadnej jakosci. Pozdrawiam, Yoss.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 CAMILLUS C.U.D.A MAXX 5.5 Stiletto CAMILLUS C.U.D.A MAXX 5.5 Stiletto- Ponad rok temu 
- 
			 Lil' Loco Trace Rinaldi/Shivworks Lil' Loco Trace Rinaldi/Shivworks- Ponad rok temu 
- 
			 Niby wszystko jasne..... ale Niby wszystko jasne..... ale- Ponad rok temu 
- 
			 Świąteczne promocje :) Świąteczne promocje :)- Ponad rok temu 
- 
			 Czy nosicie foldery z klipse? Czy Wam to nie przeszkadza? Czy nosicie foldery z klipse? Czy Wam to nie przeszkadza?- Ponad rok temu 
- 
			 Delica z CarbonFiber i...śrubką:) Delica z CarbonFiber i...śrubką:)- Ponad rok temu 
- 
			 Rozterka Rozterka- Ponad rok temu 
- 
			 Tuningowanie MICROTECH i inne fabryczne noże. Tuningowanie MICROTECH i inne fabryczne noże.- Ponad rok temu 
- 
			 Zielonkawa Czapeczka Zielonkawa Czapeczka- Ponad rok temu 
- 
			 440C w "Kopromed" 440C w "Kopromed"- Ponad rok temu