Uważajmy na siebie...
		 Rozpoczęty przez , Ponad rok temu

52 odpowiedzi w tym temacie

Napisano Ponad rok temu
Uważajmy na siebie...

Właśnie wróciłem z treningu... W zeszły piątek dużo ćwiczyłem z Tomkiem, bardzo się angażował w aikido, chciał się wiele nauczyć - miał wkrótce zdawać swój pierwszy egzamin. W środę zginął - może jechał zbyt szybko, może nie starczyło umiejętności. Zostawił wszystko: rodzinę, pracę, przyjaciół na macie... Mam nadzieję, że tam gdzie jest, dostanie to swoje upragnione 6 kyu. 
Tak niwiele potrzeba, żeby odejść. Uważajcie na siebie.
['] ['] ['] [']

Tak niwiele potrzeba, żeby odejść. Uważajcie na siebie.
['] ['] ['] [']
Napisano Ponad rok temu
Re: Uważajmy na siebie...

"..spieszmy sie kochac ludzi tak szybko odchodza.."
[']['][']

[']['][']
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Brutalne aikido 8O Brutalne aikido 8O- Ponad rok temu 
- 
			 25-lecie aikido we Włocławku - Hans Gauffin 6 dan i inni 25-lecie aikido we Włocławku - Hans Gauffin 6 dan i inni- Ponad rok temu 
- 
			 Zjazd PFA w W-wie w ta sobote Zjazd PFA w W-wie w ta sobote- Ponad rok temu 
- 
			 Kiedy staje przed Tobą kilku uke... Kiedy staje przed Tobą kilku uke...- Ponad rok temu 
- 
			 Staż Aikido z Patrickiem Matoian Staż Aikido z Patrickiem Matoian- Ponad rok temu 
- 
			 Techno aikido amulety - duchowosc aikido w calej okazalosci Techno aikido amulety - duchowosc aikido w calej okazalosci- Ponad rok temu 
- 
			 Namacalny dowod Namacalny dowod- Ponad rok temu 
- 
			 aikido na mistrzostwach Karate Kyokushin aikido na mistrzostwach Karate Kyokushin- Ponad rok temu 
- 
			 Co wolicie Bokken.... Jo..... ?? Tanto ?!? Co wolicie Bokken.... Jo..... ?? Tanto ?!?- Ponad rok temu 
- 
			 posłuchać doktorka czy nadal cwiczyć z bolącymi kolanami ? posłuchać doktorka czy nadal cwiczyć z bolącymi kolanami ?- Ponad rok temu