Co mam zrobić???
Napisano Ponad rok temu
Mieszkam w niewielkim mieście, a mianowicie w Bełchatowie. Chciałbym się zapisać na muay thai lub kick-boxing, lecz chyba nie ma u nas takich klubów. Wiem, że na 100% jest Vale Tudo. Są tam treningi pięć razy w tygodniu od pon do pt po 1,5h. Trzy razy w tygodniu jest trenowane bjj i dwa razy muay thai. Można wybrać ile razy w tygodniu będzie się chodzić na treningi. Za pięć dni treningów w tygodniu płaci się 80zł na miesiąc a za trzy dni 60zł, a za dwa 50zł. Ja chciałbym chodzić tylko na muay thai.
Czy mnie w tym klubie nauczą czegoś z muay thai czy nie?Czy może chodzić dwa dni na muay thai i dodatkowo jeden dzień na bjj. Pomóżcie!!
Napisano Ponad rok temu
Narzekasz a zobacz jakie masz fajne treningi.....No coz skoro nie masz innego wyjscia....w koncu oplacalo by ci sie gdzies dojezdzac na treningi kb/mt..np do lodzi? Troche daleko......wedlug mnie to wpierw idz na ten trening na podstawie Vt....zobacz co i jak. Czy rozgrzewke przeprowadza trener czy jest we wlasnym zakresie Czy chlopaki sa wyrozumiali i za bardzo nei bija itd. I jak tak bardzo sie napaliles na te mt to mozesz sobie spokojnie chodzic 2x plus 1x bjj....Osobiscie wolalbym 2x...bjj i 1x mt jak juz. Wedlug mnei lepsza kombinacja. Ale to juz sam zobaczysz.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zastanawiam sie nad zamina judo na bjj
bjj + mt = zajebista sprawa
pozdrawiam
aha i pochodz przez miesiac - 2 miesiace piec razy w tygodniu na treningi to kurde zadziala to na Ciebie jak narkotyk.... ciagle bedziesz myslal o treningach (ja tak mam) i to jest piekne !
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
MT przyda ci się na dystansie a BJJ w parterze.
Połączenie obu sztuk daje wspaniałe efekty.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
[KB] Uniki - pomocy
- Ponad rok temu
-
Zdjecia Polakow z MŚ Muay Thai
- Ponad rok temu
-
ROBERT NOWAK