FORUM-KONTRASTY-TAO V/Wi/eng Ts/Chun - Help Ludu Matriksa !
Napisano Ponad rok temu
Zmiłuj się nad nami dżisuskami, wyznawcami martial art jedynie słusznej i zbawiennej, co to pochodzi od niewiasty zdeprawowanej w klasztorze Siu Lam (czy Siusiam, a każdem bądź razie jakoś tak )
Okaż swą łaskę i pomóż nam Żuczkom Niewiernym !!!
Otóż to ja (Ja 8O ) , w imieniu Wielu, ośmielam się do Cię zwrócić Mocy Nasza z prośbom maleńkom.
Czy w swej Wspaniałości, któraś z Duszyczek Twoich (niektórzy szeptają że macek ) nie dysponuje archiwalnymi egzemplarzami liturgii naszej, co to jom prorok Guardian z towarzyszami swemi wytworzył w leciech ery przedlepperowej (a może nawet przedtymiankowej ) ??? a badziewie to zwało się FORUM - KONTRASTY - TAO W/Ving/W/Veng Ch/Tsun.
Otóż straciliśmy bezpowrotnie ten przewodnik turystyczny nasz i nie wiemy qvo vadis wingczunowo .
Dlategóż w odwadze szczególnej zwracamy się do Forumowiczów Posiadaczy Relikwi z prośbom o zdigitalizowanie (zeskanowanie) materiałów onych i rozpowszechnienie w przestrzeni wirtualnej egzemplarzy archiwalnych tego fanzinu duszy hanyskiej, co to powstał generalnie w Beuthen Roku Pańskiego ...
Jako Leszcz Naczelny Zespołu Indywiduum, które badziewie stworzyły, zrzekam się tantiemów z praw autorskich i tego typu dupereli na rzecz własności sieciowej desperados wingczunowa netowego
(a wynagrodzenie to potem, ryczałtem za zeszły kwartał )
AMEN !
Napisano Ponad rok temu
No mam, ale skanowac??? kupe roboty. Moze ksero by styklo???
na poczatek to daj @ to ci wysle fajna probke mojego archiwum
Pietia
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
mnie osobiście ksero modlitewnika niepotrzebne, ale parę innych ludzisków z neta się zapytywuwało na okoliczność możliwości udostępnienia ichniejszych materiałów
Napisano Ponad rok temu
No mam tez ksero modlitewnika wydane jeszcze w Strzelcach Op.
Pietrucha
Napisano Ponad rok temu
spróbuj wkleic w forum jako jpgi albo jak masz gdzies wolny kawalątek serwera to rzuć materiał w przestrzeń, ewentualnie może Smoku Dragonowy udostepni swoje pielesze ku uciesze gawiedzi i pospólstwa, co by każden chetny do skorzystania z dziewicy mógł zaczerpnąc łyk wiedzy ze źródła najczystszego
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Serwer moge udostepnic jakby cos.
PS. O jaki modlitewnik chodzi? 8)
Napisano Ponad rok temu
Nie badz Pan rura i pękaj
Jak sie tu Smoku z darmowom pomocom afiszuje :-) :-) :-)
to to go lung i wing i wtranżalaj tom pisaninem w jego bebechy serwerowe
i apjat link dla ludu klawiszowców martial arts
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chyba ze jakiego praktykanta scigne ....
Miejsce na serwerze to mam tez.
Tylko te checi :-(
Petr
Napisano Ponad rok temu
wiec rozumiem twoje opory, ale młody jest od ścigania i jedzie az zdechnie ...
ale jak tak w koncu chcesz to stawiam tego drinkosza albo browara za dobre checi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a Smoku wysle Ci okolicznosciowom pocztowkjem z adresikiem pewnej niebieskookiej mocno opalonej Azjatki z sąsiedztwa, chetnej do bliższego poznania z aktywistom jej narodowej sztuki :wink:
Nie daj sie w robic w ta piekna niebieskooka azjatke, bedac ostatni raz u Dragona jakos w okolicy lata widzialem ja jak sie opalala.Co prawda lica byly sliczne ale ona bylas jakas dziwna .Mowili w okolicy ze ponoc jakis smok ja przele......!!!!
Napisano Ponad rok temu
że mu zbywa na helpowaniu ludkom pomniejszym
nikto juz nie imiejet tych zeszycikow 8O
nakład był rzedu 500-800 egzemplarzy w zalezności od numerka , czyzby sie nic nie zachowało :roll:
Napisano Ponad rok temu
prawie dwieście wyswietleń tematu w ciagu kilku godzin, a chetnych do helpu nieskoro 8O
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wieki temu kolega od kolegi dostał, a potem mi przekazał...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
uderzenia inne niz piescia
- Ponad rok temu
-
leung ting
- Ponad rok temu
-