Mozna prosic?
Jak zwykle: mial ktos, popsul, zgubil, cos jeszcze moze komus do glowy przyjdzie...
Plain/combo, 154CM/M2...
Opis u Pitera-Mastera czytalem, fajny

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I nie rdzewieje mu? W slonej wodzie nurkuje, czy glownie w slodkiej?Mój znajomy używa 140 jako swojego podstawowego noza nurkowego.
A mnie wlasnie ten mniejszy interesuje, 145 - i bylem ciekawy, czy kto ma moze jakies spostrzezenia.Wersja combo. Bardzo sobie chwali. Ja miałem kilka razy go w rękach. Jest ok. Nie ma się do czego przyczepić. Choc mi osobiscie nie pasuje jego rozmiar. Preferuję większe fixed.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale nie ciales nim nic?mialem w lapach, bardzo przyzwoity kawal zelastwa, wygodny i jak to benchmade - wykonany bez zarzutu. Mogliby tylko dac s30v i stonewash i byloby jeszcze lepiej (czepiam sie
).
Napisano Ponad rok temu
I nie rdzewieje mu? W slonej wodzie nurkuje, czy glownie w slodkiej?
Pamietasz moze czy to jest zwykly, czy HS?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale nie ciales nim nic?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
BT2 to jest tragedia we wszystkich BM, ktore mam.Jak dla mnie moglby miec troche grubsze ostrze i solidniejsza powloke.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja mam małego Nimravusa ze stali 440c i bardzo sobie go chwlę jako miejskie EDC.Nóż tnie bardzo dobrze ,w łapie też jest ok.Noszę go przypiętego do paska za pomocą małego tec-loka.
Napisano Ponad rok temu
Ja wlasnie planuje sobie taki maly staly nozyk do miasta, bo Gamer cos mi za wielki jest.ja mam małego Nimravusa ze stali 440c i bardzo sobie go chwlę jako miejskie EDC.Nóż tnie bardzo dobrze ,w łapie też jest ok.Noszę go przypiętego do paska za pomocą małego tec-loka.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu