Nimravus Cub?
Napisano Ponad rok temu
Mam 154Cm u mnie się sprawdza ale pochwa mi zupełnie nie odpowiada ale niedługo zrobię sobię odpowiednia u Pitera
powłoka faktycznie nie ciekawa żałuje też że nie kupiłem tego noża w wersji bez ząbków
Napisano Ponad rok temu
trochę spiepszyłem :roll: post ten pierwszy akapit to cytat Darka
Napisano Ponad rok temu
Maly gnoj, do reki mi sie przykleil od razu.
Smiesznie naostrzony - zero golenia, w paznokiec wchodzil niezle - ale dopiero papier i karton/tektura pokazaly, ze to calkiem niezle dziala
No to sru - pare fotek na dzien dobry, bo wielki nie jest, ale bardzo fotogeniczny
Duzy?
Maaaly
Jak widac, z grubsza jest wielkosci Pinnacla, tylko rekojesc ma krotsza.
Dwie fotki solo
I pare w reku. Ten thumb groove to jest bardzo fajny patent
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Lanyard hole (/skull crusher 8) )
I jeszcze autograf pana E.
BT2 sie katastrofalnie rysuje jak widac - jak ktos mial jakies BMki z pokryciem, to jest dla niego nic nowego
Noz kupilem NIB od znajomego, dotychczas lezal na polce w witrynie (dlugo, jak widac po stali ) przyszedl do mnie jak nowy, wszystko co nim pokroilem to sredniej wielkosci tekturowe pudlo z duperelami dla niuni, ktore tez dzisiaj przyszly i troche kartonu.
Jedzenie pomijam, bo sie od niego nic nie porysowalo.
Kroi - wspaniale. Wyciagnalem z piwnicy jakies resztki starych pudel z dwuwarstwowej tektury - w kilka warstw wbija sie tez niezle.
Nie robi wrazenia kuchenniaka, jak Temperance, ale mimo to tnie jak marzenie.
Juz przeprofilowalem ostrze, zeby je dopasowac do Triangla - duzo nie musialem zgrzytac diamentami, bylo prawie dokladnie dopasowane - ale ostrzenie ATS34 to katastrofa w porownaniu np. do 440C, czy nawet 154 CM...
Pochwa zadna rewelacja - ale jesli ktos szuka malego noza ze stalym ostrzem (do buta ) to IMO powinien mu sie przyjrzec. I to szybko, bo z niezrozumialych wzgledow BM go wycofuje z produkcji...
Jak troche ponosze w miescie - sprobuje tak, zeby nie bylo za bardzo widac - to opisze wrazenia.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Nieee nooo... nie moge z tym gosciemJeden juz doszedl.
Wiem wiem... juz nic nie pisze - mialem nie komentowac jako pierwszy
Coz nozyk bardzo mi sie podoba! Wpadl mi w oko (i w reke) juz dawno. No i ta pochwa - fajniejsza jest od nowej... A ja wciaz jeszcze nie wybralem sobie malego fixed'a...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Troche tego jeszcze jest na sieci, niestety M2 juz prawie nie ma - no i ceny tez sa czasem nieciekawe.
Napisano Ponad rok temu
IMHO nowa jest lepsza.
BTW
Rybak, Temperance tez twoj?
Napisano Ponad rok temu
Pochwa jest faktycznie najwyzej na ocene "ujdzie".Nozyk fajny tylko szkoda, ze pochwa starego typu.
IMHO nowa jest lepsza.
Ja bardzo rzadko fotografuje nie swoje noze.BTW
Rybak, Temperance tez twoj?
Chyba z raz mi sie zdarzylo
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Czym się różni wróbelek czyli dwa Amphibiany
- Ponad rok temu
-