skutecznosc i urok bjj
Napisano Ponad rok temu
ale dlaczego tak jest?moze dlatego ze bjj posiada parter i jest sportem chwyam?przeciez judo, zapasy, sambo sa tez sportami chwytanymi i maja takze na celu podnoszeniu umiejetnosci walki w parterze.
bjj skutecznosc tej sztuki walki jest zadziwiajaca, lecz wszystko zalezy od adepta z wypowoiedzi judokow podobno najlepiej rozwija fizycznie judo a z wypowiedzi zapasnikow zapasy, lecz oni przegrywaja w klatkach z zawodnikami bjj, wiec mozeich teorie sa bledne moze bjj najlepiej rozwija?przeciez na vale tudo nieliczy sie tylko technika trzeba miec takze sile i szybkosc.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wedlug wielu ekspertow bjj jest najskuteczniejsza sztuka walki 1/1, potwierdzil to w praktyce roy harris najlepszy fighter swiata ktory posiada 3belke czarnego pasu bjj, wygrywajac swoje walki na vale tudo.
Harris nigdy nie walczyl w vale tudo i nie jest najlepszy ani w brazylijskim ani w vt. jest dobrym nauczycielem i tyle. Pozatym Harris trenowal tyle styli ze polowy to nawet nazwy nie znam.
Napisano Ponad rok temu
Aikidoka...poczytaj sobie najpierw archiwum,zanim zaczniesz takei rzeczy wypisywać...to co mogło przejść na tamtym pseudo-forum,na budo.net.pl nie przejdzie...wedlug wielu ekspertow bjj jest najskuteczniejsza sztuka walki 1/1, potwierdzil to w praktyce roy harris najlepszy fighter swiata ktory posiada 3belke czarnego pasu bjj, wygrywajac swoje walki na vale tudo.
ale dlaczego tak jest?moze dlatego ze bjj posiada parter i jest sportem chwyam?przeciez judo, zapasy, sambo sa tez sportami chwytanymi i maja takze na celu podnoszeniu umiejetnosci walki w parterze.
bjj skutecznosc tej sztuki walki jest zadziwiajaca, lecz wszystko zalezy od adepta z wypowoiedzi judokow podobno najlepiej rozwija fizycznie judo a z wypowiedzi zapasnikow zapasy, lecz oni przegrywaja w klatkach z zawodnikami bjj, wiec mozeich teorie sa bledne moze bjj najlepiej rozwija?przeciez na vale tudo nieliczy sie tylko technika trzeba miec takze sile i szybkosc.
Napisano Ponad rok temu
wedlug wielu ekspertow bjj jest najskuteczniejsza sztuka walki 1/1, potwierdzil to w praktyce roy harris najlepszy fighter swiata ktory posiada 3belke czarnego pasu bjj, wygrywajac swoje walki na vale tudo.
Harris nigdy nie walczyl w vale tudo i nie jest najlepszy ani w brazylijskim ani w vt. jest dobrym nauczycielem i tyle. Pozatym Harris trenowal tyle styli ze polowy to nawet nazwy nie znam.
taaak?????? to pszepraszam. na jednej stronce bylo napisane ze walczyl
Napisano Ponad rok temu
Podaj linka
to juz bylo dawno ale zobacze czy uda mi sie znalesc
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
harris w vale tudo,to jak sylvester stallone w zakochanym szekspirze.
spoziomal jestes jakis przytumaniony.
Napisano Ponad rok temu
no ja tam mam jedna walke harrisa z duarte, ale harris dostaje tam becki w jakies 15 sekund. wyniesienie, bec o glebe, 3 szybkie na glowe i koniec
pzdr
Napisano Ponad rok temu
o co w ogole chodzi w tym belkocie?
harris w vale tudo,to jak sylvester stallone w zakochanym szekspirze.
spoziomal jestes jakis przytumaniony.
pisalem ze mi sie pomylilo z kims innym a jak tego nie czytaleles to sam jest przytumaniony
Napisano Ponad rok temu
zawsze myslalem ze bjj polega na sprowadzeniu przeciwnika do parteru i zakonczeniu techniki duszeniem lub dzwignaia albo uderzeniem
to juz chyba bylo gdzies poruszone
Napisano Ponad rok temu
hahahahahahahaha!!!!!kurde moze mi sie pomyliloz grace'm on walczyl???????pamietam ze bylo tam napisane ze pokonal judoke boksera otp. ale nie wiem czy na vt
buuuuuuuuuuuuuuu!!!!!
więcej nic nie dodam...
Napisano Ponad rok temu
albo do knajpy go
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
dzis zaczynamy 2.12-Luta Livre Warszawa
- Ponad rok temu
-
ADCC Brazil Trials: Faza pierwsza zakończona