skutecznosc i urok bjj
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co wy pierdolicie !! Vale Tudo to formula , to ze nie walczyl na zadnej gali lub zawodach to nie znaczy ze nie walczyl w tej formule (Bo walczyl wiele razy z bardzo dobrymi zawodnikami). Nawet ja walczylem w formule vale tudo.NNo własnie ,haris nie walczył w Vale tudo .Spoko ziomal z ciebie. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak każdy na forum zapewne i nie na zawodach i co z tego? czy to znaczy że każdemu można przypiąć?:to ze nie walczyl na zadnej gali lub zawodach to nie znaczy ze nie walczyl w tej formule (Bo walczyl wiele razy z bardzo dobrymi zawodnikami). Nawet ja walczylem w formule vale tudo.
... najlepszy fighter swiata ktory posiada 3belke czarnego pasu bjj, wygrywajac swoje walki na vale tudo.
może tak być?:
Fox najlepszy fighter swiata...wygrywajac swoje walki na vale tudo.
Napisano Ponad rok temu
A czy jak ktos gral w szachy chodzby raz , to zanczy wcale w nie nie gral? Pozatym Harris walczyl z klasa swiatowa a to sie liczy.Jak każdy na forum zapewne i nie na zawodach i co z tego? czy to znaczy że każdemu można przypiąć?:
Coz za wyrafinowana cynika. Nie mam pojecia co ona ma na celu.Fox najlepszy fighter swiata...wygrywajac swoje walki na vale tudo.
Napisano Ponad rok temu
Podaj ich nazwiska i terminy walk, ciekawym spotkania harris vs silva.A czy jak ktos gral w szachy chodzby raz , to zanczy wcale w nie nie gral? Pozatym Harris walczyl z klasa swiatowa a to sie liczy.
Coz za wyrafinowana cynika. Nie mam pojecia co ona ma na celu.
No przecież walczyłeś w vale tudo i niekoniecznie na zawodach to nie mogę tak napisać?
Napisano Ponad rok temu
Z wieloma walczyl\sparowal, m.in. z durante z Shamrockiem. Z czasow kiedy silva by dostal od nich bencki. Ale co to ma do rzeczy? Walczyl w tej formule i to jest wazne.Podaj ich nazwiska i terminy walk, ciekawym spotkania harris vs silva.
To ze walczylem to nieznaczy zeby odrazu mnie na piedestale stawiac. Ale dosc z cynicznymi uwagami nie bede polemizowal.No przecież walczyłeś w vale tudo i niekoniecznie na zawodach to nie mogę tak napisać?
Napisano Ponad rok temu
Przecież wiesz bo walczyłeś w vt, sparring a walka to dwie różne rzeczy. Czy możesz dać znak równości między harrisem a np. ricksonem?Z wieloma walczyl\sparowal, m.in. z durante z Shamrockiem. Z czasow kiedy silva by dostal od nich bencki. Ale co to ma do rzeczy? Walczyl w tej formule i to jest wazne.
No i właśnie o to samo chodzi z Harrisem.To ze walczylem to nieznaczy zeby odrazu mnie na piedestale stawiac.
Napisano Ponad rok temu
Ale o co ten spor. Ja mowie ze stoczyl wiele walk\sparingow ( bo sparing chcac niechcac to tez walka, oczywiscie moga byc sparnigi gdzie walczy sie na 10 % , ale sa i taki gdzie zawodnicy mniej oszczedzaja niz na jakiejs oficjalnej walce). Zaprzeczysz temu?Przecież wiesz bo walczyłeś w vt, sparring a walka to dwie różne rzeczy. Czy możesz dać znak równości między harrisem a np. ricksonem?
Z wieloma walczyl\sparowal, m.in. z durante z Shamrockiem. Z czasow kiedy silva by dostal od nich bencki. Ale co to ma do rzeczy? Walczyl w tej formule i to jest wazne.No i właśnie o to samo chodzi z Harrisem.To ze walczylem to nieznaczy zeby odrazu mnie na piedestale stawiac.
Napisano Ponad rok temu
Stwierdzenie 1: "Harris jest najlepszym fighterem swiata"
Zgadzasz sie z tym?
Stwierdzenie 2: "Harris jest zawodnikiem vale tudo"
Zgadzasz sie z tym?
Bo jak widac wiekszosc tu obecnych odpowiada dwa razy 'nie'. To, ze sparowales w formule VT tez nie robi z ciebie zawodnika. Zawodnik, jak sama nazwa wskazuje, bierze udzial w zawodach. Czy Harris bral udzial w zawodach w formule VT?
Napisano Ponad rok temu
U widze ze awansowałem.Chryste panie... Fox...
Nie.Stwierdzenie 1: "Harris jest najlepszym fighterem swiata"
Zgadzasz sie z tym?
Nie, ale w VT walczyl.Stwierdzenie 2: "Harris jest zawodnikiem vale tudo"
Zgadzasz sie z tym?
Czy ja napisalem ze jest zawodnikiem?Bo jak widac wiekszosc tu obecnych odpowiada dwa razy 'nie'. To, ze sparowales w formule VT tez nie robi z ciebie zawodnika. Zawodnik, jak sama nazwa wskazuje, bierze udzial w zawodach. Czy Harris bral udzial w zawodach w formule VT?
Napisalem ze stoczyl wiele walk.
Napisano Ponad rok temu
Ty wiesz ile Roy ma lat? Ewentualna kariere sportowa to on ma dawno za soba. Nikt nie oczekuje od niego aby walczyl na turniejach. Co wiecej, malo kogo interesuje czy wczesniej startowal. A co jest w nim interesujacego skoro nie jego osiagniecia w walce ?
Ze Roy to jeden z najlepszych nauczycieli Bjj jacy zawitali do Polski . Tylko tyle i az tyle.
Cala gadanina tutaj wynika z silnego niedoinformowania mlodego usera Vortalu ktory wie jeszcze niewiele o Historii Bjj / VT, ale kto wiedzial wiecej na poczatku kariery w Bjj ? :wink:
Napisano Ponad rok temu
Ok , ale wiekszosc zamiast mu wytlumaczyc, to sie wysmiewa samemu stawiajac tezy ktore wynikaja z nierozumienia tematu przez ich samych.Fox,
Cala gadanina tutaj wynika z silnego niedoinformowania mlodego usera Vortalu ktory wie jeszcze niewiele o Historii Bjj / VT, ale kto wiedzial wiecej na poczatku kariery w Bjj ? :wink:
Napisano Ponad rok temu
Żeby tłumaczyć to trzeba mieć komu. I wszyscy doskonale rozumieją temat w przeciwieństwie do założyciela tego tematu.Ok , ale wiekszosc zamiast mu wytlumaczyc, to sie wysmiewa samemu stawiajac tezy ktore wynikaja z nierozumienia tematu przez ich samych.
Napisano Ponad rok temu
do knajpy...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
dzis zaczynamy 2.12-Luta Livre Warszawa
- Ponad rok temu
-
ADCC Brazil Trials: Faza pierwsza zakończona
- Ponad rok temu
-