Szanowni Panstwo, dobra nowina
Napisano Ponad rok temu
Tak mi sie jakos skojarzylo , mam nadzieje ze nie jest bardzo offtopic
Zakupoholik - nozoholik albo kolekcjoner to lepsze okreslenie
Napisano Ponad rok temu
Ja tu kompletnie nie widze zwiazku...
Tak wlasnie liczylem ze sie kolega odezwie
Napisano Ponad rok temu
Ale serio - nie widze zwiazku, przynajmniej z moim "przypadkiem".
Ze skladakow mam praktycznie wszystko, co chcialem - i tyle bylo zakupow. I do dokladnego ciecia i do abusingu. Nic mnie juz jakos specjalnie nie kusi, bo by lezalo.
Dlugow nie mam, nic praktycznie u mnie nie lezy, bo zmieniam zestaw najdalej co tydzien - co lezalo, to poszlo do ludzi...
Nastepne rzeczy w drodze - do ludzi, znaczy sie
Napisano Ponad rok temu
No co - jestem akurat na forum, to sie odzywam, nie?
Ze skladakow mam praktycznie wszystko, co chcialem - i tyle bylo zakupow. I do dokladnego ciecia i do abusingu. Nic mnie juz jakos specjalnie nie kusi, bo by lezalo.
Dlugow nie mam, nic praktycznie u mnie nie lezy, bo zmieniam zestaw najdalej co tydzien - co lezalo, to poszlo do ludzi...
Nastepne rzeczy w drodze - do ludzi, znaczy sie
etap drugi choróbska ZAPRZECZANIE
CZEŚĆ RYBAK
Napisano Ponad rok temu
K_O - jakbys wiedzial, ile ja mam w ciagu miesiaca w rekach nozy, ktore mi sie naprawde podobaja i bynajmniej nie sa poza moimi mozliwosciami (i ile takich, na ktore bym sie musial zadluzyc ), ale ktore oddaje z powrotem, bo by sie u mnie tylko kurzyly, to bys sie ze mna tak predko nie wital
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak i nie...Ty to masz dobrze .
Bo niektore potem chodza za mna
Umilowanie piekna i dobrego uzytkowego designu?Ale nadal się wypierasz oczywistej prawdy - to nieuleczalne! :wink:
Jasne, ze nie Tego sie nie wypieram - ale nie wszystko musze miec od razu na polce/w kieszeni
Napisano Ponad rok temu
Eeee tam...
K_O - jakbys wiedzial, ile ja mam w ciagu miesiaca w rekach nozy, ktore mi sie naprawde podobaja i bynajmniej nie sa poza moimi mozliwosciami (i ile takich, na ktore bym sie musial zadluzyc ), ale ktore oddaje z powrotem, bo by sie u mnie tylko kurzyly, to bys sie ze mna tak predko nie wital
3 etap - trudnouleczalny: RACJONALIZACJA SWOICH BLEDOW
przyjmuje w srody i czwartki o 18, dozo! 8)
dr Hipnozer 8O
Napisano Ponad rok temu
Rybak, nie wstydz sie, tutaj sami swoi Znajdziesz zrozumienie
Napisano Ponad rok temu
Znaczy sie, ze powinienem nie popelniac bledow i juz miec ze 200 nozy doktorku?3 etap - trudnouleczalny: RACJONALIZACJA SWOICH BLEDOW
No ja nie wiem, kto tu sie do leczenia nadaje - lepiej napisz ze na te terapie z hipnoza to bym koniecznie Pinnacla mial przyniesc
Napisano Ponad rok temu
Zarty, zartami - serio uwazam, ze kupowanie seriami np. butow dla kupowania, ktorych sie nawet nie zaklada, a poszukiwanie sw. Graala wsrod nozy ktore sie uzywa, to nei to samoRybak, nie wstydz sie, tutaj sami swoi Znajdziesz zrozumienie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sebenze obok Pinnacle to ja sobie jutro sam poloze - a niedawno macalem jedna przez pol wieczoru. Szczepiony jestemrybak, zrobie ci terapie szokowa obrzydna ci BM i przerzucisz sie na Chrisy Reevy po prostu poloze sebenze obok pinnacle heheheeee
I mimo szczerze dawanych rad Pitera na razie sprawilem sobie brzydaka Pinnacla
Napisano Ponad rok temu
mimo szczerze dawanych rad Pitera na razie sprawilem sobie brzydaka Pinnacla
:wink:
Napisano Ponad rok temu
Was gibt's hier zum Lachen?mimo szczerze dawanych rad Pitera na razie sprawilem sobie brzydaka Pinnacla
:wink:
Zycie obfituje w rozne niespodzianki, nie?
Napisano Ponad rok temu
a teraz niech ktos to po niemiecku przetlumaczy bo nie wiem czy Rybak mnie przypadkiem nie obraza
Napisano Ponad rok temu
Was gibt's hier zum Lachen?
"I z czego się tutaj śmiać?" - na ile pamietam niemiecki..
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Benchmade Brzydak :)
- Ponad rok temu
-
loctite
- Ponad rok temu
-
tak filozoficznie ...
- Ponad rok temu
-
Rozwiazanie konkursow magiastali
- Ponad rok temu
-
Pytanie maksymalnego laika nożowego ...
- Ponad rok temu
-
sklep Arsenalik.pyton
- Ponad rok temu
-
BM Ambush
- Ponad rok temu
-
Kolejne rozwiazanie dla oszczednych - ostrzenie :)
- Ponad rok temu
-
Nożyk składany na codzień
- Ponad rok temu
-
Małe pytanko od laika:)
- Ponad rok temu