jacy jesteśmy w realu , a jacy w wirtualu ?
Napisano Ponad rok temu
".... poznaj swojego przeciwnika, a wygrasz bowiem Twój przeciwnik jest przede wszystkim istotą, która tkwi w Tobie, a nie tyle tym drugim, który stoi na przeciw Ciebie....."
Napisano Ponad rok temu
Moglbys wyjasnic co masz na mysli?oj mylisz sie Liczmistrz mylisz i to nie wiesz nawet jak bardzo 8)Dochodzi jeszcze do tego kwestia anonimowosci.
Niektorzy mysla ze w internecie wszystko wolno, ze nikt nie wyciagnie konsekwencji, ze nic im nie grozi. Niestety, a raczej na szczescie, tak wcale nie jest.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Na pewno sa ludzie, ktorzy cwicza kykoushin i sa w porzadku, jednak faktem pozostaje to, ze wiekszosc kyokushinowcow pozostawia wiele do zyczenia.
Używaj proszę słów "większość" i "faktem pozostaje" z większą rozwagą, bo ja ci zaręczam, że proporcje są w rzeczywistości odwrotne, więc nie oceniaj z taką łatwością pokaźnej grupy ludzi po zachowaniu dwóch osób, lub po jakimś marginesie, który nie rozumie istoty sztuki walki, a z którym miałeś nieprzyjemność się spotkać :?
Napisano Ponad rok temu
Na pewno sa ludzie, ktorzy cwicza kykoushin i sa w porzadku, jednak faktem pozostaje to, ze wiekszosc kyokushinowcow pozostawia wiele do zyczenia.
Używaj proszę słów "większość" i "faktem pozostaje" z większą rozwagą, bo ja ci zaręczam, że proporcje są w rzeczywistości odwrotne, więc nie oceniaj z taką łatwością pokaźnej grupy ludzi po zachowaniu dwóch osób, lub po jakimś marginesie, który nie rozumie istoty sztuki walki, a z którym miałeś nieprzyjemność się spotkać :?
osu!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak do tematu ,przypomnialo mi sie to co moj Sensei mowi:"Perfekcja i umiejetnosc jest tylko technika i zawsze najwazniejszy jest czlowiek"to tak apropo szacunku w sw.Pozdrawiam
zgadzam sie i na ten przyklad podam zycie Andrzeja Drewniaka, jest wzorem dla mlodych kyoku
Napisano Ponad rok temu
ale pomyśl, proszę,
jak Twoje zachowanie przystaje do tego o czym tutaj mówimy
pozdrawiam
Whoiswho
Napisano Ponad rok temu
domyslam się greenbelt, że zarzucasz haczyk na Pana K....1,
ale pomyśl, proszę,
jak Twoje zachowanie przystaje do tego o czym tutaj mówimy
pozdrawiam
Whoiswho
rozumiem ze moj 3 dan mnie zobowiazuje, ale Ja nikogo nie umiejszam ;-)
no moze tych od mackarate ale sami sie wrecz o to prosza ;-)
Napisano Ponad rok temu
Ja nie mowie o zachowoniu dwoch osob z forum. Wyciagam wniosek taki, a nie inny, bo znam paru ludzi w realnym swiecie co cwicza kyokushin i co tu duzo gadac czubki jak nic...
Napisano Ponad rok temu
No to widzę, że się nie zrozumieliśmy....Wyciagam wniosek taki, a nie inny, bo znam paru ludzi w realnym swiecie co cwicza kyokushin i co tu duzo gadac czubki jak nic...
Mam nadzieję, że jesteś odosobnionym przypadkiem wyciągającym tak daleko idące wnioski z błędu statystycznego, jakim jest paru czubków :wink:
No a wracając do tematu tego wątku, to wydaje mi się, że niepotrzebnie czasem tracimy energię i czas na użeranie się z osobami, którym zależy tylko na wywoływaniu kłótni. Trzeba starać się trzymać tematu i ignorować zaczepki.
Napisano Ponad rok temu
No to widzę, że się nie zrozumieliśmy....
Mam nadzieję, że jesteś odosobnionym przypadkiem wyciągającym tak daleko idące wnioski z błędu statystycznego, jakim jest paru czubków :wink:
Nie martw sie :wink: wiem o co ci chodzi :wink:
No a wracając do tematu tego wątku, to wydaje mi się, że niepotrzebnie czasem tracimy energię i czas na użeranie się z osobami, którym zależy tylko na wywoływaniu kłótni. Trzeba starać się trzymać tematu i ignorować zaczepki.
To jest fakt, a wdajac sie w takie zaczepki sprawiacie tylko radsoc osobom prowokujacym
Napisano Ponad rok temu
Moglbys wyjasnic co masz na mysli?
no jasne ze moglbym jezeli chodzi o anonimowosc to pewnie zwykly przecietny uzytkownik nie jest anonimowy (mimo ze mysli ze jest )
ale wystarczy wiedziec cos na temat: proxy, wardrivingu, spoofingu i kilku jeszcze innym sprawach zwiazanych z bezpieczenstwem komputerowym a dokladniej z hackingiem zeby wiedziec ze moznabyc anonimowym w internecie przy odrobinie pracy
pozdr. mjr
Napisano Ponad rok temu
Wystarczy wiedziec, zeby wiedziec ze nie mozna.Moglbys wyjasnic co masz na mysli?
no jasne ze moglbym jezeli chodzi o anonimowosc to pewnie zwykly przecietny uzytkownik nie jest anonimowy (mimo ze mysli ze jest )
ale wystarczy wiedziec cos na temat: proxy, wardrivingu, spoofingu i kilku jeszcze innym sprawach zwiazanych z bezpieczenstwem komputerowym a dokladniej z hackingiem zeby wiedziec ze moznabyc anonimowym w internecie przy odrobinie pracy
pozdr. mjr
Kazdego da sie wysledzic. To jak szybko zalezy tylko od wkladu pracy.
Napisano Ponad rok temu
Wystarczy wiedziec, zeby wiedziec ze nie mozna.
Kazdego da sie wysledzic. To jak szybko zalezy tylko od wkladu pracy.
no to tak na szybko wytlumacz mi jak wysledzic kogos kto laczy sie przez proxy z wardrivingu i do tego jeszcze laczy sie petla z kilkoma serwerami?
kwestia pracy? no to moze jakis przyklad na prv najlepiej prosze jezeli uwazasz ze sie da wszystkich wysledzic to chyba nie bedzie problem prawda?
pozdr. mjr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdr. mjr
Napisano Ponad rok temu
Szukasz dziury w calym.pwl wez jeszcze pod uwage ze taki serwer anony proxy moze stac podpiety na lewo pod zle zabezpieczona siec wi-fi i do tego wszystkie logi na nim kasowane (bo po co maja tam byc ) przez takie cos tez Cie nie namierza...
pozdr. mjr
Pentagon hakerow lapie.
Watpie zeby ktokolwiek w Polsce to robil zeby pisac na forum.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Szukasz dziury w calym.
Pentagon hakerow lapie.
Watpie zeby ktokolwiek w Polsce to robil zeby pisac na forum.
nie szukam dziury w calym ale jakbys interesowal sie systemami unixowymi i ich bezpieczenstwem oraz sieciami to widzialbys o czym mowie 8)
no ale widze dyskusji na ten temat nie ma sensu prowadzic bo do niczego nie dojdziemy skoro sie tak bardzo kurczliwie upierasz przy swoim i nawet nie przemyslales tego co napisalem
pozdr. mjr
Napisano Ponad rok temu
Troche to ma związek z tematem, w pewnym sensie, chyba.......
a o jaki zwiazek z tym tematem Ci chodzi?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
zegnamy sie z ojamas karate
- Ponad rok temu
-
Zmarł Wielki Mistrz
- Ponad rok temu
-
Książka Masatoshi Nakayama "The best karate"
- Ponad rok temu