Długa pięść i Baguazhang
Napisano Ponad rok temu
czy Twoje kung fu jest tez takie dobre ?
Napisano Ponad rok temu
ale mi dokopałeś
czy Twoje kung fu jest tez takie dobre ?
Przestań pieprzyć bzdury... SAM SIĘ PRZEKONAJ, a jak Dacheng nie będzie miał możliwości lub ochoty zajmować swojego drogocennego czasu takim marudnym gościem jak ty... to ja bardzo chętnie znajdę dla Ciebie chwilkę czasu... co prawda Choy Li Fut to nie Yiquan, ale zawsze co moderator to moderator... właściwie dla ciebie to PAN moderator
Napisano Ponad rok temu
Ps. Wiadomość specjalna dla dachenga i Wing Tsuna: Dzięki za lekcję ( i to darmową ! ). Gdybym jednak zdecydował się na kung fu, to będę unikał was i wam podobnych jak ognia ( to samo radzę innym ).
Napisano Ponad rok temu
Mam nadzieję że już nie będziesz tutaj nudził więcej... A co do frustratów... bardzo możliwe, ale oni chociaż coś osiągneli... czego tobie pewnie nigdy się nie uda...
A to z czym ci się kojarzy PAN to już twój problem... być może ktoś cię skrzywdził w dzieciństwie... pewnie stąd te traumatyczne skojarzanki...
I właśnie w tej chwili uznaję temat za zamknięty... dosłownie jak i w przenośni....
Napisano Ponad rok temu
ależ ono rozwija się bardzo dobrze i nic tego nie zmieniJedno jest pewne, kung fu w Polsce nie ma szans na rozwój...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
tony w kantońskim
- Ponad rok temu
-
miecz czy szabla
- Ponad rok temu
-
MA nałogiem?
- Ponad rok temu