Co od Mikołaja???
Napisano Ponad rok temu
Gdybyś miał wybrać TYLKO JEDEN nóż, to o co byś poprosił w tym roku ostrego Św. Mikołaja?
Napisano Ponad rok temu
w tym roku skromnie Melee od Neil'a Blackwood'a - Święty Mikołaju Please
Napisano Ponad rok temu
Z tych, co wiem na pewno że bym chciał bardzo bardzo, ale ich jeszcze nie ma, to nowy Starmate z S30V i (może się uda ) okładzinami z CF lub micarty, co to o nim Sal z Bobem dyskutują na BF.
Z tych, co bym chciał ale sam nie wiem co, to pewnie jakiś 3,5 - 4,5" spokojny fixed bez specjalnego zapasu mocy, za to z baaardzo wysokim szlifem i wygodną pochwą żeby się dało nosić jako EDC.
Ehhh... Mikołaj nie będzie miał lekko
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Problem w tym, że już od miesiąca go mam
8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
8) ...taki tam drobiazg: (tylko abyśmy się dobrze zrozumieli panie Mikołaj - to że na tych obrazkach nie ma
[/quote]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Full contact fighter Lightfoot'a. Jedyny folder który mi nie daje spać...
Wlasnie to chcialem napisac. REJS, pijemy 8) i za to logo w avatarze tez, wszyscy quake 1 albo 3 a 2 nikt nie pamieta 8)
ALe tak mniej wymagajac to chyba emerson commander ew. BM Skirmish przepiterowany
Napisano Ponad rok temu
Ja to chyba wszystko co chcialem tak od Mikolaja, jak i pod choinke, juz sobie albo sprawilem, albo jest w drodze.
Z jeszcze jedna rzecza sie pozwole zaskoczyc (serio "pod choinke", nie wiem, czy wypali) - a jesli mi czegos "brakuje", to tez jeszcze jednego fixed. Temperance bym chetnie sobie sprobowal, czy to faktycznie taki fajny kozik jest, jak pisze TloluviN - ale poczeka
Napisano Ponad rok temu
Ja? Szczerze mówiąc nic wielkiego. Ot malutki i milutki Chris Reeve Umfaan (najchętniej w damaście, z "unique" graficzką jakąś). Ot, choćby taki jak ten poniżej. Ale wybrzydzał nie będę. Widziałem Umfaan'a z BG42 z piękną grafiką niedawno za Odrą, od tak do wzięcia z półki. Ale prawie 700 EURO ostudziło moje zamiary nader skutecznie 8O Ale może kiedyś Chris wróci do tego nożyka, kto wie? Może Mikołaj go namówiPiter, ale ciekaw jestem co TY chcialbys dostac?
Napisano Ponad rok temu
Ten temat to "klasyk" wszelkich forów internetowych i nie może go zabraknąć na BUDO rzecz jasna. Więc pytanie brzmi:
Gdybyś miał wybrać TYLKO JEDEN nóż, to o co byś poprosił w tym roku ostrego Św. Mikołaja?
Ja bym poprosil o pokoj na ziemi 8) A jak by nie mogl to moze przyniesc spyderco military
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
na dzien dzisiejszy moj #1 fixed.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jak noz uratowal zycie (dluuugie)
- Ponad rok temu
-
dundee:)
- Ponad rok temu